Poppoo-hanke on STEA:n rahoittama ja Parasta Lapsille ry:n hallinnoima kolmivuotinen hanke Oulussa.

Poppoo-toiminta on ympärivuotista ja monikulttuurista toimintaa Oulun alueen lapsiperheille.

Erilaisten toiminnallisten kokonaisuuksien ja tapaamisten kautta perheillä on mahdollisuus touhuta koko poppoolla mukavia asioita yhdessä toisten perheiden kanssa, mm. harrastaa yhdessä ja liikkua luonnossa. Toiminnassa etsitään erilaisia perheille sopivia yhdessä tekemisen muotoja ja hyödynnetään jo olemassa olevia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia eripuolilla Oulua. Toiminta tarjoaa kohtaamispaikan ja vertaisryhmän, jossa voi tutustua uusiin ihmisiin ja toisiin perheisiin. Hankkeen aikana toimintaa suunnitellaan ja kehitetään syntyvien kokemusten ja perheiden toiveiden mukaan.

Poppoo-toiminnan perusta rakentuu yhteistyölle. Toiminnassa olennaisena osana ovat mukana Parasta Lapsille ry:n vapaaehtoiset ohjaajat, jotka osallistuvat toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Yhteistyötä halutaan luoda ja rakentaa myös eri oppilaitosten, järjestöjen, hankkeiden, yhdistysten ja yhteisöjen kanssa, sekä Oulun kaupungin julkisissa palveluissa toimivien tahojen kanssa.

Poppoon sydän on perhe, ilo, yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys!

Tervetuloa mukaan Poppoo-toimintaan!

Pipsa Niskakoski
Hankekoordinaattori
Poppoo-hanke
Parasta Lapsille ry
050 3552 540
pipsa.niskakoski@parastalapsille.fi

ps. Ota ihmeessä yhteyttä, jos olet kiinnostunut kehittämään toiminnallista yhteistyötä, olet kiinnostunut vapaaehtoisena ohjaajana toimimisesta tai haluat koota oma perhevertaisryhmän yhdessä toimimaan!