Parasta Lapsille ry:llä on kaksi omaa leirikeskusta, joiden ylläpitoa rahoitetaan sekä vuokraustoiminnalla että leirikoulutoiminnasta saaduilla varoilla. Lomakeskus Pukkilan sivuilta löydät tarkemmat leirikoulun ohjelma- hinnasto- ja varaustiedot.

Ryhmäyttäminen ja seikkailukasvatus

Leirikoulun tavoitteena on yhteishengen parantaminen ja ryhmäyttäminen. Aktiviteettien suunnittelun ja toteuttamisen pohjalla on seikkailukasvatuksen ideat. Tahdomme tukea yksilön kasvua uusien kokemuksien kautta siten, että kaikenlainen yksilöiden välinen kilpailu on karsittu pois. Eri aktiviteetit linkittyvät leirikoulussa yhteen, niin että niistä kasvaa kokonaisuus ja leirikoulussa eletyt ja koetut asiat kantavat hedelmää pitkään koulutyössä.

Aktiviteetit räätälöidään toiveiden mukaan

Suunnittelemme leirikouluryhmälle räätälöityjä ohjelmapaketteja, jotka painottuvat luonnossa liikkumiseen ja erätaitojen opetteluun. Olemme järjestäneet leirikouluja noin 35 vuoden ajan.

Kevät-, syys- tai talvikaudella toteutettavaan leirikouluun voi sisältyä esim. vaellusta, melontaa, jyrkänteeltä laskeutumista, jousiammuntaa, kullanhuuhdontaa, pulmarata, luontokoulutehtäviä, erilaisia pelejä sekä perinneleikkejä.

Talvikautena tarjolla on erilaisia talviurheilulajeja, kuten lumikenkäkävelyä, pulkalla laskua ja lumijalkapalloa. Talvisessa luonnossa on paljon tutkittavaa.

Tule meille leirikouluun: tuet lastensuojelujärjestöä!

Tutustu leirikouluumme ja katso varaustilanne Lomakeskus Pukkilan sivuilla.

Yhteydenotot:
Lomakeskus Pukkila
p. 0400 385 209

pukkila(a)parastalapsille.fi