Maija Raumanen toivottaa Kisiksen perheleiriläiset tervetulleeksi!

Maija Raumanen

Moikka, 

Olen Maija Raumanen. Olen 36-vuotias ja kotoisin Helsingistä. Toimin leirivastaavana Kisakeskuksessa perheiden viikonloppuleireillä. Olen ilokseni saanut toimia tässä tehtävässä syksystä 2014 alkaen, ja edelleen innoissani odotan tulevia tämän kevään viikonloppuja kauniissa Kisakeskuksen ympäristössä yhdessä perheiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Koulutukseltani olen sosionomi. Työskentelen päivätyökseni eräässä seurakunnassa lasten, perheiden ja maahanmuuttajanaisten parissa. Koen että sekä työni perheleirivastaavana että seurakunnassa tukevat kivalla tavalla toinen toisiaan. 

Vapaa-ajallani nautin muun muassa luonnossa olemisesta, lenkkeilystä, kuorossa laulamisesta, joogasta, läheisten kanssa yhdessä olemisesta, matkustelusta ja elämän ihmettelystä. 

Tulevalta keväältä odotan taas mukavaa ja iloista yhdessä oloa kauniissa Kisiksen luonnossa. On ihanaa saada olla aistimassa miten paljon perheet näistä viikonlopuista nauttivat ja miten hyvää pieni irtiotto arjesta heille tekeekään. On ollut suuri ilo huomata, miten viikonlopuista on perheille jäänyt myös hyviä ystäviä ja vertaistukea omaan arkielämään. 

Lempiväri: violetti ja turkoosi
Lempieläin: Leijona
Lempiruoka: nepalilainen ruoka
Lempikirja: Tuhat loistavaa aurinkoa
Ihailen: Onnellisia ihmisiä
Ilahdun: Hymystä ja ystävällisyydestä