11.9.2020
/
Aino Piekkala
Aino Piekkala
Aino Piekkala toimii vapaaehtoisena leiriohjaajana Näe hyvä mussa -hankkeessa.

Ajattelen, että jos antamalla omaa aikaani ja läsnäoloani voin auttaa lapsia ja nuoria niin se on tärkeämpää kuin mikään muu. 

Ilman vapaaehtoisia tällaista toimintaa ei pystyttäisi järjestämään. Vuosien myötä olen päässyt näkemään positiivista kehitystä lapsissa ja se on minulle vapaaehtoistyön suola. 

Uskon, että ilman tätä järjestöä moni lapsi jäisi vaille kohtaamista, uusia kokemuksia ja kavereita.

Uskon, että näe hyvä mussa -leirit ovat monelle lapselle henkireikä ja iso apu arjen haasteiden keskelle. 

Lähdin muutama vuosi sitten mukaan järjestön toimintaan, koska tein toimistotöitä ja halusin vastapainoa arkeen. Nykyään työ on vaihtunut opiskeluun, mutta halu ja tarve olla mukana toiminnassa ei ole muuttunut.

Järjestötoiminnan kautta saamani kokemus on auttanut minua opiskelujen parissa. Olen oppinut monta asiaa lapsien kanssa toimimisesta toiminnassa mukana ollessani. Uskon myös kehittyneeni ihmisenä ja oppineeni uusia asioita itsestäni sekä omista vahvuuksistani. 

Saan järjestön toiminnasta kokemusta, uusia tuttavuuksia ja vahvistusta sekä ammatti minälle että arki minälle. Tiimiltä sekä järjestön työntekijöiltä saatava oppi ja tuki on kultaakin arvokkaampaa.  

Tuntuu uskomattoman upealta olla osa Näe hyvä mussa -hanketta ja koen ylpeyttä saadessani olla mukana näin huikeassa toiminnassa.

Uskon vilpittömästi siihen, että tekemämme työ on merkityksellistä ja tärkeää.