Iloista menoa leirillä.

Tapahtuman ajankohta ja paikka:

Koulutus
27.01.2022 - 27.01.2022 17:30 - 20:00
Teams

Tietoa tapahtumasta:

Minä vapaaehtoistoiminnassa on kolmiosainen läsnäoloon, vuorovaikutustaitoihin ja itsetuntemukseen liittyvä koulutussarja.

Koulutuksissa ei ole tarkoitus antaa valmiita vastauksia, vaan herätellä pohtimaan ja tarkastelemaan vapaaehtoisena toimimista itsetuntemuksellisista näkökulmista.

Tapaamme etänä Teams-yhteydellä.

1. Läsnäolon voima
to 27.1 klo 17.30–20
Kuinka itsetuntemuksemme ja läsnäolomme vaikuttavat toimintaamme ja reaktioihimme? Millaisia voivat olla läsnäolon esteet? Koulutuksessa tutkaillaan kuinka läsnäolon tai rentoutumisen harjoittelemisesta voisi saada voimavaroja ja jaksamista omaan arkeensa ja tekemiseensä.
Ilmoittaudu mukaan ma 24.1. mennessä: pipsa.niskakoski@parastalapsille.fi

2. Kohtaamisen taito
to 10.2 klo 17.30–20
Millaiset asiat vaikuttavat toisen ihmisen kohtaamiseen, ja voiko kohtaamisen taitoja harjoitella? Voiko konfliktitilanteita ennaltaehkäistä omia rajojaan unohtamatta? Koulutuksessa tutustutaan mm. siihen, mitä tarkoitetaan keskusteluälykkyydellä, ja kuinka sitä voi käyttää tukemaan omaa ilmaisuaan ja kohtaamisen taitojaan.
Ilmoittaudu mukaan ma 7.2. mennessä: pipsa.niskakoski@parastalapsille.fi

3. Iloa ja voimaa tiimityöstä
to 24.2 klo 17.30–20
Rakentavassa ja voimaannuttavassa tiimityöskentelyssä tarvitaan itsetuntemuksen ja toisen ihmisen kohtaamisen taitoja. Koulutuksessa tarkastellaan tiimityöhän vaikuttavia näkökulmia ja pohditaan kuinka omia tiimityöskentelytaitojaan voisi vahvistaa, ja lisätä mielekkyyttä yhteiseen työskentelyyn osallistumiseen.
Ilmoittaudu mukaan ma 21.2. mennessä: pipsa.niskakoski@parastalapsille.fi