Vuoden 2014 uutiset

Järjestöuutiset
2.12.2014
​3.12.2014 vietetään vapaaehtoisten päivää. Teemapäivä on järjestöllemme tärkeä, sillä Parasta Lapsille -toimintaa ei olisi ilman vapaaehtoisia. Lapsille ja lapsiperheille tarjottava laadukas virkistystoiminta vaatii monen turvallisen ja luotettavan aikuisen sitoutumista toimintaamme.
Järjestöuutiset
30.10.2014
​Lasten lomajärjestöt kokoontuivat nyt viimeistä kertaa Sirpan koolle kutsumana Malmille. Tapaamisen tarkoituksena oli muistella, mitä yhteistyö on ollut ja tähytä myös tulevaisuuteen: millaista yhteistyötä mahdollisesti jatkossa tehdään?
Järjestöuutiset
6.8.2014
Parasta Lapsille ry täyttää vuonna 2015 jo 70 vuotta. Juhlavuoteen liittyen järjestön muistitietoa kerätään nyt talteen. Syksyn aikana tietokirjailija Paula Raitis sukeltaa järjestön historiaan mm. haastattelemalla järjestöaktiiveja.
Järjestöuutiset
29.4.2014
Valtuuston kevään kokousta pidettiin aurinkoisessa Helsingissä. Asialistalla oli mm. tilinpäätöksen ja vuosikertomuksen hyväksyminen, katsausta ajankohtaisiin asioihin sekä kurkistusta tuleviin. Varsinaisen kokouksen jälkeen muisteltiin myös yhteisen kolmivuotisen taipaleen päättymistä. Kiitospuheet, kukitus sekä Mikko Nousiaisen ja Pedro Castellon eteläamerikkalainen musiikkiesitys takasivat sen, että haikeiltakaan hetkiltä ei vältytty.