Järjestöuutiset
2.3.2016
Järjestössämme on paljon tehtävää keväisin tulevaan leirikauteen liittyen. Kaksi osa-aikaista aluetyöntekijää hoitavat ison osan postituksesta, soittelusta ja sähköpostimarkkinoinnista kevään aikana.

Etelän aluetyöntekijä

Olen Virve Vänskä, 25-vuotias opiskelija. Olen pyörinyt järjestön toimistolla helmikuun alusta asti etelän aluetyöntekijänä. 

Lapsityön ja matkailualan kautta lähdin uudestaan opiskelemaan tradenomiksi projektijohtamisen linjalle. Useiden onnekkaiden sattumien kautta päädyin suorittamaan opintoihini kuuluvaa harjoittelua järjestöön kesä–syyskuuksi 2015. Jotakin kummaa tapahtui ja täällä sitä taas ollaan.

Kuukausi työskentelyä jo takana ja vielä intoa riittää!

Oulun aluetyöntekijä

Olen Katariina Tervonen, 25-vuotias sosionomi ja olen juuri aloittanut Parasta Lapsille ry:n Oulun aluetyöntekijänä / leirijohtajana.

Vaikka Parasta Lapsille ry onkin minulle uusi tuttavuus, löytyy kokemusta järjestötoiminnasta niin aikaisemman työn kuin harrastustenkin parista. Rakkain harrastukseni on partio, jossa olen leireillyt, retkeillyt, johtanut, pyörittänyt papereita, nauranut ja seikkaillut jo 15 vuotta. Sen lisäksi tykkään tehdä vähän kaikenlaista; leipoa, kokata, touhuta lemmikkiemme (vinttikoira + 2 kissaa) kanssa, käydä liikkumassa, laulutunneilla ja teatteriryhmässä..

Tulevalta keväältä ja kesältä odotan, että mahdollisimman moni vapaaehtoinen saa iloa ja uusia kokemuksia toimintaan osallistumisesta ja että leiriläiset saavat ihanan, elämyksellisen leirikesän. Siinä sivussa toivottavasti itsekin kehityn, saan tuntea leiririemua ja työskennellä huipputyyppien kanssa!