Järjestöuutiset
19.2.2021
Oulun seudun lapsiperheet viettävät virkistäviä kevätviikonloppuja Leirikeskus Koivuhaassa. Viikonloppujen ohjelmasta ja sujuvuudesta vastaa ihana Annu yhdessä upeiden vapaaehtoisten kanssa.

Olen Anna-Maria Märsynaho, lempinimeltäni Annu, Rovaniemellä asuva luokanopettajaopiskelija ja hortonomi. Olen työskennellyt lasten ja nuorten kanssa muun muassa luonto-oppaana sekä luokan- ja erityisopettajien sijaisena, ja viheralalla erilaisia lasten ja nuorten kanssa tehtäviä projekteja toteuttaen.

Odotan ilolla leirejä ja uskon, että Koivuhaan leirikeskus ja sen luonnonläheinen sijainti tarjoavat monipuoliset puitteet antoisalle leirikokemukselle. Toivon, että leireillä päästään muodostamaan uusia ystävyyssuhteita ja nauttimaan keväästä mukavan ja hyvin järjestetyn ohjelman parissa. Toivottavasti tavataan Koivuhaassa!

  • Lempiväri: Violetti
  • Lempieläin: Ilves (en kyllä ole ikinä nähnyt)
  • Lempiruoka: Itse kalastettu kala maistuu aina hyvältä
  • Lempikirja:Ikiaikaiset suosikit ovat Astrid Lindgrenin Ronja Ryövärintytär ja Tove Janssonin Muumi-kirjat
  • Lempileffa: Tykkään dokumenttielokuvista, niistä on hankala valita parasta. Lapsuudessa Pocahontas.
  • Ketä ihailet: Monia ihmisiä, esimerkiksi runoilija Eeva Kilpeä: hänen kykyä pysähtyä kauniiden asioiden äärelle ja tehdä luovaa työtä vielä yli 90-vuotiaana.
  • Mistä ilahdut: Luonnossa liikkumisesta, yksin ja ystävien kanssa. Hyvistä keskusteluista ja hyvästä musiikista. Yhdessä tekemisestä, esimerkiksi ruuanlaitosta.

Haluatko mukaan? Hae leirille viimeistään 7.3.!

Perheviikonloput on tarkoitettu perheille, jossa lapset ovat alle 12-vuotiiaita.

Hakulomakkeen voit täyttää tästä. Hakuaika päättyy 7.3.2021!

Leirit järjestetään leirikeskus Koivuhaassa, Haukipudas (Oulu).

Kolmen viikonloppuleirin kokonaisuus, jossa jokaiseen viikonloppuun osallistuvat samat perheet. Viikonloppuleirit alkavat perjantaisin yhteiskuljetuksella Oulusta kello 18. Paluu sunnuntaina noin kello 14.

Viikonloppuleirien ajankohdat:

26.–28.3.

16.–18.4.

14.–16.5.

Hinta:

Aikuiset 105 €  

Lapset 6–12 vuotta 39 €

Lapset 5 vuotta 15 €

Hinta sisältää kolmen viikonloppuleirin täysihoidon (ruoka ja majoitus), ohjelman, kuljetukset (Oulu - leirikeskus Haukipudas - Oulu) sekä tapaturmavakuutuksen.