Järjestöuutiset
9.11.2015
Perheiden kolmas yhteinen viikonloppu sujui iloisissa tunnelmissa Kisakeskuksessa. Halloween toi leiriin myös oman lisänsä.

Maahanmuuttaneiden äitien ja lasten ryhmä kokoontui kolmannen kerran Kisakeskukseen,

Yhteinen viikonloppu alkoi perjantaina bussimatkalla eläinbingolla. Eläimiä etsittiin hyvin innokkaasti ja suurella tarmolla.

Viikonloppuna upeita esityksiä

Leiriläisten taidot pääsivät hyvin esille tänä viikonloppuna! 

Lauantain aamupiirissä esitettiin käsinukke-esityksiä, edellisen leirin käsinuket pääsivät siis estradille. Yhdessä esityksessä mm. koiranpennut pääsivät karkuun kammottavalta liskolta.

Lisäksi leirille tuli klovneja, jotka opettivat meille sirkustemppuja. Leiriläiset ja ohjaajat saivat näyttää oppimaansa, ja näimme esimerkiksi hulavannetemppuja ja huiveilla jonglööraamista.

Sunnuntaiaamuna pääsimme vielä ilmaisemaan itseämme laulamalla ja piirtämällä itsellemme saaren, jolla oli paljon karhuja, viidakoita ja hiekkaa.

Halloween-hengessä leirillä vieraili myös noita

Lasten omassa hetkessä tehtiin kasvomaalauksia Halloweenin hengessä. Lapset (ja osa aikuisistakin) pukeutuivat jälkeenpäin noidiksi, zombeiksi ja supersankareiksi saunailtaan.

Henkilökohtainen suosikkitaustatarinani naamiaisasusta oli eräällä noidalla. Hän osasi kertoa noitien olevan useimmiten pahoja, mutta hän itse on hyvä noita. Vaikka noita suuttuisikin joskus, hän pyytäisi aina anteeksi lopuksi.

Hippaa, hiekkakakkuja ja geokätköilyä

Emme tietenkään olleet koko ajan sisätiloissa. Pääsimme hyvän sään ansiosta ulos leikkimään eri hippoja ja rakentelemaan hiekkakakkuja. Hiekkalaatikkona toimivalle lentopallokentälle rakennettiin linnan lisäksi myös hieno tunneli.

Kävimme myös geokätköilemässä ja sunnuntaina luontopolulla. Luontopolku huipentui Nalle Puhin talviunipaikan rakentamiseen kahdessa ryhmässä. Puh päätti nukkua puolet talvesta toisessa pesässä ja puolet toisessa.

Kävimme tietysti leirillä saunassakin – rohkeimmat kävivät myös uimassa.

Uskaltaakohan joku uida vielä marraskuisella leirillä?

Teksti: Iina Jokinen
Kuvat: Päivi Seppänen