Järjestöuutiset
10.9.2021
Maria Tuononen toivottaa lapset tervetulleiksi viettämään kivoja syksyisiä viikonloppuja Hauhon lomakeskuksessa. Pian nähdään!

Heippa!

Olen Maria, tämän syksyn Aikaa Ilolle -leirien leirivastaava Hauholla. 

Olen kuullut olevani useimmiten pirtsakka ja positiivinen tyyppi. Tykkään ajatella asioita enemmän iloiselta kuin ikävämmältä kantilta. 

Tällä hetkellä ikävöin kuitenkin matkustelua. Olen käynyt useassa Euroopan maassa ja Afrikassa. Seuraavaksi aion pistäytyä Väli-Amerikassa. Uppoudun hyviin kirjoihin aina, kun vain ehdin. Olen vuosia harrastanut ratsastusta ja kestävyysjuoksua. Haaveilen vielä jatkavani vanhaa rakasta harrastustani taitoluistelua. Viime vuosina olen myös hurahtanut merellä melomiseen, joogaan ja Lapissa vaelteluun.

Olen aika hyvä tsemppaamaan muita, keksimään tarinoita ja yhteisiä leikkejä, mutta en ole kovinkaan hyvä pallopeleissä tai piirtämisessä. Tykkään kuitenkin haastaa itseäni ja odotankin jo, että pääsen oppimaan uusia taitoja teiltä leiriläisiltä!

Ammatiltani olen fysioterapeutti. Ennen fysioterapeutiksi valmistumistani olen työskennellyt lasten ja nuorten urheilun parissa sekä päiväkodissa ja luokanopettajan sijaisena. Fysioterapeuttina minua kiehtovat ajatukset positiivisen pedagogiikan sekä psykomotoristen toimintamallien vaikutuksesta ihmisten terveyteen hyvin kokonaisvaltaisesti.

Hauhon lomakeskus on minulle tuttu paikka viime vuodelta ja odotankin jo innolla sitä kaikkea mitä pääsemme leiriporukkamme kanssa tekemään ja kokemaan. Ulkona liikkuminen on ihanaa, virkistävää, rentouttavaa ja tärkeää ja Hauholla mahdollisuudet kaikenlaiselle ulkoilulle ovat mahtavat. Syksyn edetessä Hauhon sisätilat antavat meille myös mahdollisuuden pelata, leikkiä ja touhuta sisällä tai vetäytyä vaikka takan ääreen tunnelmoimaan. En malta odottaa jo ensimmäistä leiriviikonloppua!