Järjestöuutiset
7.8.2017
Viime lauantaina 5.8. järjestettiin Linnanmäellä jo kolmatta kertaa Iloisen Hyväntekijän päivä, jossa Linnamäen perustaneet lastensuojelujärjestöt esittäytyivät muun ohjelman lomassa. Tällä kertaa ilma suosi ja aurinko paistoi täydeltä terältä.

Iloisen Hyväntekijän päivä näkyi Linnanmäellä jälleen monin tavoin. Linnanmäen yhteistyökumppaneiden maskotit ottivat huvipuistovieraat vastaan pääportilla ja Lasten Päivän Säätiön järjestöillä oli omat toiminnalliset pisteensä. Myös lapsen oikeuksia oli siroteltu kyltteihin pitkin huvipuistoa.

Parasta Lapsille -pisteellä vapaaehtoiset tekivät lapsille kasvomaalauksia. Kasvomaalauksia tehtailtiin päivän aikana hetkittäin jopa liukuhihnatahtiin. Ihanaa oli seurata, miten lapset rohkaistuivat ujostelusta huolimatta taiteilijoiden hellään käsittelyyn.

Osa vapaaehtoisista oli maskottien "sisälmyksinä". Lasten riemu oli käsinkosketeltavaa, kun portilla olivat vastassa Linnamäen oma maskotti Rolle-pelle, Onni Orava, Apsi Apina, Hali-hai, Woody-lehmä ja Jaffa-pallo. Maskottivapaaehtoiset kertoivat, että parasta päivässä olivat lasten reaktiot, aidot hymyt ja halaukset. Myös lasten vanhemmat ja muut aikuiset ilahtuivat maskottien halauksista. Vapaaehtoset hymyilivät kuulemma myös itse koko päivän pukujen sisällä: on hauskaa päästä tuottamaan lapsille riemua ja iloa!

Kiitokset Linnnanmäelle tästä kivasta päivästä – ensi vuonna taas uudestaan :)

#iloinenhyväntekijä #linnanmäki