Järjestöuutiset
7.6.2018
Jokainen Linnanmäellä huvitteleva on iloinen hyväntekijä! Tule tapaamaan meitä Helsinki-päivänä ti 12.6.2018 Linnanmäelle!

Tiistaina 12.6. Linnanmäki ja Lasten Päivän Säätiön perustaneet lastensuojelujärjestöt järjestävät yhdessä Iloisen Hyväntekijän Päivän jo neljättä kertaa.

Lasten Päivän Säätiön perusti vuonna 1957 kuusi lastensuojelujärjestöä. Säätiö ylläpitää Linnanmäkeä ja jakaa siitä saatuja tuloja jäsenjärjestöjensä lastensuojelutyöhön. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa.

Parasta Lapsille ry on yksi perustajajärjestöistä, muut järjestöt ovat:

Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki Linnanmäen asiakkaat tukevat lastensuojelutyötä! 

Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina myös nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä. Iloisen Hyväntekijän Päivän aikana perustajajärjestöt ja yhteistyökumppanit esittäytyvät huvittelijoille.

Hauskaa tekemistä koko perheelle 12.6.2018 klo 11–16! 

Iloisen Hyväntekijän Päivänä huvipuistossa on mahdollista tutustua kaikkien kuuden Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestön toimintaan järjestöjen omilla toiminnallisilla pisteillä Linnanmäen Estradin luona.

Päivä tuo kesäisen ja lapsiystävällisen tapahtuman keskelle kesäkuista kaupunkia! Estradilla on erityisesti pienimmille jalkapareille soveltuvaa ohjelmaa ja tapahtuman aikana on myös mahdollista bongata iki-ihania maskotteja!

Tapahtuma on osa Helsinki-päivää ja se alkaa klo 11. Huvipuistossa viihdytään iloisessa toritunnelmassa, kun kaikki kuusi perustajajärjestöä järjestävät hupaisaa ohjelmaa Estradin edustalla.

Parasta Lapsille ry:n pisteellä kasvomaalausta!

Tule moikkaamaan meitä Estradin edustalle. Parasta Lapsille ry:n oranssilla teltalla lapset (ja vähän vanhemmatkin) saavat poskeen tai käteen iloisia kuvia.

Lavalla nähdään klo 13 ja klo 14.30 Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu. Taikuri Jari viihdyttää magiantäyteisellä show'llaan iloisia hyväntekijöitä klo 13.30 ja 15.00.

Tapahtuma päättyy klo 16.00. Huvipuistoon on maksuton sisäänpääsy.