Paikallisosastojen kuulumiset
6.3.2014
Tänään Pääkaupunkiseudun osaston toimikunta kokoontui palaveeraamaan Malmille.

Kokoukseen toivat oman lisävärinsä toimikuntalaisten taaperot, jotka aiheuttivat tapansa mukaan kaaosta ja ajatusten harhailua pois tähdellisistä asioista.

Jotakin saatiin kuitenkin aikaiseksi:

Osaston kevätkokous pidetään 26.3.2014 Malmin toimistolla, osoitteessa Vilppulantie 2. Sääntömääräisten asioiden lisäksi sivutaan varmasti tulevaa kevättä tapahtumineen (Ravintola- ja Siivouspäivä, sekä Fatserilan-retki) ja kesän leiriä. Myös Perheiden iltakahvila-toimintaan pyritään löytämään hyvä vapaaehtoisjoukko syksylle. Jos toiminta kiinnostaa, olit sitten uusi tuttavuus tai vanha konkari, tule laittamaan lusikkasi soppaan!

Keväällä Parasta Lapsille ry tarjoaa mielenkiintoisen luentosarjan lapsen ja nuoren kehitysvaiheista Väestöliiton Tanja Santalahden luennoimana. 20.3. klo 17:30 - 20:30 Allianssi-talolla kuullaan luento "Seksuaalisuuden portaat" ja 24.4. "Aggression portaat" Pasilan kirjaston auditoriossa klo 17:30 - 20.

Lisää kuulumisia Facebookista, toivottavasti nähdään kevätkokouksessa, luennoilla, koulutuksissa, leirillä tai tapahtumissa. Tai vaikka kaikissa!

Aurinkoisia päiviä, kepeää kevättä,

/ Maikku