Järjestöuutiset
28.10.2021
Syksy on lopuillaan, mutta vielä starttaa kolmen viikonlopun perheleiri Kisakeskuksessa. Sinne perheet toivottaa tervetulleiksi Tiina!

Tervehdys!

Olen Tiina ja uusi leirivastaava. Odotan innolla ensimmäistä leiriäni lokakuun lopussa Kisakeskuksessa Raaseporissa. Minusta on mukavaa päästä leireilemään juuri perheiden kanssa. Olen koulutukseltani sosionomi amk ja olen työskennellyt lastensuojelussa monenlaisissa tehtävissä sekä turvakodissa. Työssäni arvostan toiveikkuutta ja yhteisöllisyyttä.

Minulla ei ole mitään supertaitoja missään lajissa, mutta lähden helposti kokeilemaan aivan uusiakin juttuja. Kerran nuoret saivat minut mukaansa skeittaamaan, mutta se oli kyllä todella vaikeaa.

Ulkoilen ja liikun mielelläni. Harrastan koripalloa, tennistä, pyöräilyä, kesällä käyn melomassa ja talvella laskettelemassa. Viime talvena löysin hiihdon uudelleen ja se vasta mukavaa olikin. Pidän kauniista asioista, koskettavista keskusteluista sekä erilaisista tarinoista. Leikit ja pelit, sisällä ja ulkona, saavat minut innostumaan ja voimme yhdessä keksiä vaikka ihan uusiakin leikkejä.

Pidän erityisesti juuri yhteenkuuluvuuden tunteesta ja siksi haluaisin, että perheleireillä kaikki voisivat tuntea olonsa kotoisaksi ja tärkeäksi osaksi porukkaamme.

Tavataan leireillä,

Tiina