Järjestöuutiset
10.5.2021
Leirikeskus Koivuhaka on valmiina kesään 2021, samoin iloiset leirivastaavat Annu Märsynaho ja Laura Hynönen!

Hei! 

Olen leirivastaava Annu. Asun Rovaniemellä, jossa teen luokanopeopintojen maisterivaihetta. Koivuhaan leireillä olen ollut mukana nyt vuoden verran ja odotan ilolla tulevan kesän riemukkaita leirihetkiä. 

Minulle tärkeitä asioita ovat 

Pohjoinen luonto – sen monipuolisuus ja eri vuodenaikojen mahdollistamat harrastukset, kuten vaeltaminen ja lumilautailu. 

Ystävät ja läheiset – ja heidän kanssaan yhdessä tekeminen esimerkiksi edellä mainittujen harrastusten parissa. 

Elämästä ilahtuminen – musiikin, kirjallisuuden, harrastusten, ystävien ja läheisten sekä herkullisen ruuan parissa!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei kaikille!
Olen Laura, yksi ensi kesän leirivastaavista Haukiputaan Koivuhaassa. Koulutukseltani olen opettaja, ja sen lisäksi olen tehnyt paljon vapaaehtoistyötä lasten kanssa esimerkiksi seurakunnassa. Siellä olen myös päässyt ensimmäistä kertaa kokeilemaan leirielämää, aluksi leiriläisen ja sen jälkeen ohjaajan näkökulmasta.

Vapaa-ajalla rentoudun viettämällä aikaa koirani kanssa ja muutenkin ulkoilemalla (kuvassa itseni lisäksi meidän 5 kuukautta vanha cockeripoika Bamse). Olen myös innokas ruoanlaittaja ja katson paljon elokuvia. Lempiruokiani on monia, ja useimmat niistä ovat aasialaisia ruokia.

Elokuvistakaan en osaa nimetä vain yhtä suosikkia, mutta nautin elokuvista, joissa on mukaansatempaavan juonen lisäksi hienoja värejä ja maisemia. Ja tietysti musikaaleista!

Rakastan uusien asioiden oppimista ja kaikkea pientä nippelitietoa. Viime kesänä innostuin puolivahingossa lintubongauksesta, mikä onkin osoittautunut loistavaksi tavaksi yhdistää uuden oppiminen ja ulkoilu (eli ihan paras harrastus!).

Parasta leirielämässä on hauska yhteinen tekeminen ja sitä kautta yhteisten muistojen luominen. Odotankin innolla kesän leirejä, ja uskon, että meillä tulee olemaan ikimuistoiset päivät yhdessä.
Nähdään Koivuhaassa!