Paikallisosastojen kuulumiset
1.12.2017
Joulukalenteri avattu, pienokaiset parkkiin (Lapsiparkkiin) ja Jouluaskartelua koko perheelle! Tule mukaan Joulukuun hulinoihin.

Nyt starttasi Joulukuu ja monta on tapahtumaa luvassa, ennen rauhoittumista joulunviettoon... Parasta Lapsille -joulukalenterikin on avattu (Parasta Lapsille Facebookissa), seurailkaas sen päivittäisiä paljastuksia!

Tulevista tapahtumista sen verran, että perinteisten juttujen lisäksi on luvassa taas suosittu Lapsiparkki! Lauantaina 16.12. klo 12–15, paikkana Perheiden talo. Tapahtuma on suunnattu 3–10-vuotiaille lapsille, lapsiparkissa askarrellaan, lauletaan ja leikitään.

Lapsiparkilla haluamme tarjota vanhemmille hieman vapaa-aikaa ja mahdollisuuden hoitaa joulun juoksevia asioita. Ilmoittautumiset 14.12. mennessä: pirjo.sillman(at)pispala.net. Laita viestiin lapsen nimi, ikä, osoite ja vanhempien puhelinnumero.

Sunnuntaina 10.12. klo 11–14 tarjolla Jouluaskartelua lapsille ja perheille Venlantuvassa. Tarjolla myös piparia, puuroa ja hyviä tunnelmia! Ilmoittautumiset: Pirjo Salmi p. 044 945 9221, suomisalmipipsa(at)suomi24.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme ja erinomaista joulukuun jatkoa! Pysykää terveinä, voikaa hyvin.

PS. Seuraathan Tampereen osastoa jo Facebookissa? Päivitämme sinne ajankohtaisia asioita.