Järjestöuutiset
20.4.2022
Parasta Lapsille ry etsii nyt leirivastaavaa kesäksi Ouluun.

Tehtäväsi on luoda leiristä lapsille kesän kohokohta, ilostuttava lomaelämys kodin ulkopuolella. Jos perheillä on arjessaan niukkuutta rahasta tai puutetta tukiverkostoista, leirillä on tarjolla lämmin ruoka ja turvalliset aikuiset ympärillä. Hauskaa tekemistä, luonnosta nauttimista ja kavereita unohtamatta.  

Etsimme leirivastaavaa Leirikeskus Koivuhakaan Haukiputaalle:

  • 4 lasten leiriä: 12.–17.6., 27.6. –2.7., 11. –16.7., 25.–30.7. 

Oletko taitava pitämään langat käsissäsi? 

Olet sosiaali-, kasvatus-, terveys-, liikunta- tai kulttuurialan ihminen. Sinulla on rohkeutta työskennellä itsenäisesti ja valmius toimia kaikenlaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Osaat ohjata ja johtaa ryhmää. Jaat intoa ja toisia arvostavaa asennetta sekä vapaaehtoisista ohjaajista koostuvalle tiimillesi että leiriläisille. 

Ennen jokaista leiriä tapaat ohjaajatiimisi 2 kertaa suunnittelun merkeissä. Leirien aikana johdat tiimiä ja vastaat koko leirin sujuvuudesta siten, että leiriläiset saavat nauttia lomasta turvallisesti ja täysin siemauksin. Asut leirikeskuksessa leirin alusta sen loppuun saakka.   

Tehtävääsi kuuluu myös käytännön järjestelyt, viestintä leiriltä ja tarvittaessa yhteydenpito lasten vanhempiin. Leirin jälkeen laadit kirjallisen raportin.  

Työssä saat hyödyntää monipuolisesti omia taitojasi ja vahvuuksiasi ja mikä mainiointa, pääset myös varmasti oppimaan uutta. Olisi mahtavaa, jos sinulla olisi jo kokemusta leirityöstä ja vapaaehtoistoiminnasta, koska näitä me arvostamme.  

Tule tekemään merkityksellistä työtä lasten parissa 

Osa-aikaisen työsuhteen kesto on 4–5 kuukautta ja se sisältää perehdytyksen työtehtäviin, leirien suunnittelutapaamiset, työn leirillä sekä kehittämis- ja arviointitilaisuuden. Leirien kesto on 5 vuorokautta. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n, työkokemuksen ja koulutuksen sekä leirien lukumäärän mukaan. Palkkaus on kokonaispalkkana.  

Ennen työsuhteen alkua hakijan on esitettävä rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002 / 504). Ensiapukoulutus ja alkusammutuskurssi tulisi olla suoritettuna ja ajan tasalla leiritoiminnan alkaessa.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse: rekry@parastalapsille.fi viimeistään 1.5.2022. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko kuulla lisää? Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattorit vastaavat mielellään kysymyksiisi: 

Tutustu järjestöömme osoitteessa parastalapsille.fi ja seuraa tekemisiämme somessa! 

--- 

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lasten ja perheiden jaksamista ja osallisuutta. Järjestämme leirejä ympäri vuoden – aikaa ilolle ja aikaa yhdessä.