Järjestöuutiset
4.2.2016
Sarin ja Tarun osastokierros jatkuu. Takana on jo Lappeenranta, Tampere ja Kotka. Eilen oli vuorossa oli Pietarsaari, missä olikin tiedossa isoja uutisia!

Toiminnanjohtaja Sari Nikula-Heino pääsi vierailemaan Pietarsaaressa vasta ensimmäistä kertaa, joten oli selvää, että osaston väki halusi esitellä hänelle leirikeskus Hilperin. Vaikka Hilperin maalaismaisema hirsirakennuksineen ja ympäristöineen ei ole parhaimmillaan talvella, niin mukavaa oli nähdä tuo idyllinen paikka. 

Hilperin päärakennuksessa on käynnissä pienimuotoinen remontti ja saimmekin ihastella mm. vastamaalattua keittiönkattoa.

Pietarsaaren osasto sai uuden puheenjohtajan

Hilperin vierailun jälkeen tapasimme Pietarsaaren osaston aktiivista ja iloista vapaaehtoisporukkaa.Siinä porukassa nauru raikaa ja puhetta riittää! 

Osallistuimme toimikunnan kokoukseen, jossa aiheina olivat mm. Hilperin kesän 2016 päiväleiri sekä osaston muut tapahtumat. Pääsimme myös todistamaan historiallista hetkeä, kun 60 vuotta vanha osasto sai uuden puheenjohtajan. 11 vuotta puheenjohtajan toiminut Eija Kirsilä luovutti nuijan Anette Kemppaiselle, joka otti uuden tehtävän ilolla vastaan.

Onnittelut uudelle puheenjohtajalle ja lämmin kiitos Eija Kirsilälle kuluneista vuosista!