Järjestöuutiset
24.8.2021
Syyskuussa alkavat viikonloppuleirit Koivuhaassa. Tällä kertaa ryhmiä on kaksi, 7–10-vuotiaille ja 9–12-vuotiaille ja niiden iloisesta meiningistä vastaa Ella.

Hei!

Olen Ella, ja Oulusta lähtöisin. Nyt olen kotiseudulle palannut usean ulkomaan vuoden jälkeen. Olen suorittanut kv. yritysviestinnän tutkinnon Oulun yliopistossa, ja lisäksi psykologian kandidaattia vastaavan tutkinnon Irlannissa. Irlannissa olin Eurooppa-koulussa suomen kielen opettaja (peruskoulu ja lukio), sekä opettaja Suomi-koulussa (lasten kieli- ja kulttuurikoulu).

Elokuun alussa pääsin mukaan ohjaajaksi Koivuhakaan Touhua ja Tohinaa -leirille, mikä oli mukava kokemus ja inspiroi hakemaan leirivastaavaksi Koivuhaan syksyn leireille. Leireillä mukavaa on uuden ja luovan tekemisen kehittely lasten kanssa, uusien ideoiden saaminen muilta ohjaajilta, ja vanhojen, nostalgisten leikkien muistelu uudelleen.

Vapaa-ajallani nautin täysillä Suomen vuodenajoista; vaellus, luonnonvesissä uiminen (mukaanlukien avantouinti), ja tietenkin saunominen ovat tulleet yhä tärkeämmäksi, ja nyt on myös tarkoitus virittää uuteen alkuun nuoruuden rakas ratsastusharrastus.

Mukava tavata syksyn leireillä!