Järjestöuutiset
2.11.2015
Järjestömme on saavuttanut kunnioitettavan iän: on aika juhlia pyöreitä vuosia! Juhlahumuun kutsumme kaikki toiminnastamme kiinnostuneet.

Kun pohdimme, miten ja milloin haluaisimme juhlia järjestön pitkää taivalta, tuntui luontevalta valita ajankohta lapsen oikeuksien viikolle. Onhan järjestömme ollut alusta asti lasten asialla!

Siis tiistaina 17.11.2015 juhlimme järjestön 70-vuotissyntymäpäiviä Malmilla. Kaikki toiminnastamme kiinnostuneet ovat tervetulleita, avoimet ovet!

Ohjelma synttäreillä

Parasta Lapsille ry:n toimisto sijaitsee vanhassa puuhuvilassa Malmilla. Huvikummuksi nimetyn toimistomme kaksi kerrosta täyttyy synttärihulinasta:

  • Pitkin taloa esillä erilaisissa pisteissä lasten, nuorten ja perheiden toiminta, vapaaehtoistoiminta, mapuche-kampanjamme Chilessä sekä tietysti järjestön historia.
  • Parasta Lapsille -järjestön työntekijät ja vapaaehtoiset esittelevät toimintaa ja vastaavat kysymyksiin, jos sellaisia tulee mieleen. 
  • Juhlissa paikalla myös Hetkiä, polkuja, välähdyksiä – Parasta Lapsille 70 vuotta -teoksen kirjoittaja. Tietokirjailija Paula Raitis paikalla noin klo 15–18.
  • Musiikkia tarjoillaan tasatunnein, siitä huolehtivat Pedro Castellón & Mikko Nousiainen.
  • Tietysti kakkukahvit!

Hauska ja rento päivä tiedossa, poikkea käymään! Kylään voi tulla yksin tai yhdessä.

Osoite: Vilppulantie 2, 00700 Helsinki. Toimistorakennuksemme sijaitsee taloyhtiön sisäpihalla.

Katso sijaintimme (Google Maps).