Järjestöuutiset
9.3.2017
Peppi työskentelee kevään ajan toimistossamme Malmilla vapaaehtoiskoordinaattorina (ent. aluetyöntekijä) ja suorittaa samalla harjoittelua koulua varten. Tutustu Peppiin!

Kuka olet?

Olen Peppi Turunen, tänä vuonna valmistuva yhteisöpedagogiopiskelija Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Ystävät kuvailevat minua luotettavaksi, hauskaksi ja (hieman) temperamenttiseksi. Rakastan reissaamista ja kaikkia extempore-tempauksia!

Vapaa-aikaa minulle jää tällä hetkellä harmillisen vähän kaikkien työ- ja koulukiireiden takia, mutta aina kun on aikaa, tykkään käydä kuntosalilla sekä tapaamassa ystäviä ja läheisiäni.

Mitä kautta löysit järjestömme ja mitä teet täällä?

Muistan, että joskus vuosi sitten liikunta/seikkailukasvauksen koulutehtävää tehdessäni eksyin Parasta Lapsille ry:n sivuille ja aloin lukemaan siitä, miten seikkailukasvatusta järjestössä toteutetaan. Joulukuussa kun piti sitten alkaa etsimään itselleni harjoittelupaikkaa, muistin tykästyneeni järjestön ajatuksiin ja arvoihin ja ajattelin ottaa sitten yhteyttä.

Oli aivan mahtavaa kun viestiini vastattiin muistaakseni jo heti samana päivänä! No, yksi asia johti sitten toiseen ja nyt teenkin täällä harjoittelua sekä toimin kevään vapaaehtoiskoordinaattorina. 

Mitä odotat tältä keväältä?

Odotan innolla mitä kaikkea saan vielä oppia ja kokea työssäoloaikanani! Olen hyvin onnellinen että löysin harjoittelupaikan, jossa minulle annetaan oikeasti vastuuta mutta samalla saan kuitenkin tukea työskentelyyni todellisilta ammattilaisilta!  Aivan huikea kevät siis varmasti tulossa ja niin paljon kaikkia siistejä työjuttuja tiedossa. :)

Lempivärini: Se vaihtelee niin paljon aina vuodenajan mukaan! Tällä hetkellä kuitenki burgundy on ehkä suosikkini. 
Lempieläimeni: Kissa ehdottomasti! Muistan kun kirjoitin johonkin esittelyyn joskus ihan pienenä, että minusta tulee isona kissatieteentutkija... mitä lie ikinä se tarkoittaakaan??
Lempiruokani: Haha, opiskelijalle maistuu usein ruoka kuin ruoka! Jos täytyy valita vain yksi, niin sushi on kyllä varmaan se ykkössuosikki.
Lempikirjani: Jos haluaa jotain hauskaa hömppälukemista, ehdoton suosikkini on Helen Fieldingin Bridget Jones – elämäni sinkkuna. Jos taas haluaa jotain vähän totisempaa Torey Haydenin Tiikerin lapsi on hyvin koskettava.
Suosikkihahmoni: Paavo Pesusieni. Se on vaan niin symppis tyyppi !