Paikallisosastojen kuulumiset
2.12.2016
Kova tuuli ja lumimyräkkäkään ei estänyt lapsia saapumasta joulujuhlaan sunnuntaina!

Lumimyräkkä sammutti soihdutkin pihasta. 

Pikkuväki pääsi eroon paksuista talvihaalareistaan heti sisällä ja esiin ilmeistyi joukko keijuja, prinsessoja ja tonttuja.

Mehu ja piparit maistuivat ja jännityksellä odoteltiin arpajaisvoittoja. Kaikilla arvoilla voitti jotain, niin ei tullut pettymyksiä :)

Ohjelmassa Luciakulkuetta ja musiikkia

Luciakulkue aloitti ohjelman. Esilaulajana toimi Eija ja Kenneth säesti kosketinsoittimella. Mari toimi ohjelman juontajana.

Sitten leikittiin ja laulettiin tuttuja lastenlauluja. Piirileikeissä olivat myös aikuiset mukana ja piirileikkiä riitti koko juhlasalin mitalta.

Soihdut sammuivat, joulukuusi oli rakennettu ja jänö laukkasi laputti ja oveen koputti. Tähti tuikki leikin muodossa.

Joulupukki muistutti heijastinten käytöstä

Joulupukki ehti ajoissa paikalle tänä vuonna huonosta säästä huolimatta. Hän muistutti heijastimien käytöstä ja toivoi aikuistenkin ajavan varovasti liikenteessä.

Rohkeimmat lapset tulivat juttelemaan pukille. Halasivat ja toivoivat, että pukki tulee aattona vierailemaan heidän kotonaan. Pukilla oli kaikille lapsille makeispussi.

Nuorin vierailija oli tänä vuonna vain kahden kuukauden ikäinen tyttövauva punaisessa pikkumekossaan.

Pienten lasten pikkujoulua on vietetty TT-hallilla kolmekymmentä vuotta. Tarkoitus on alunperin ollut, että pienille on oma joulujuhlansa, koululaisille kun on myös omansa.

Varmasti moni lasten vanhemmistakin on käynyt juhlassa aikanaan lapsena.