Paikallisosastojen kuulumiset
10.12.2018
Pienten lasten pikkujoulu vietettiin TT-hallilla 2.12.2018. 

Pienten lasten pikkujoulun ajatus oli alun perin, että myös perheen  pienemmillä olisi oma joulujuhlansa. Kouluikäisillähän oli omansa koulujen joulujuhlassa.

Perinne on jatkunut Pietarsaaressa jo vuodesta 1955. Useat äidit ja isoäidit, isiä ja isoisiä unohtamatta, ovat olleet itsekin jo aikoinaan pienten lasten joulujuhlissa, joita Parasta Lapsille Pietarsaaren osasto on järjestänyt. Vaikka arpajaisvoitot ja ohjelmat ovat vuosien varrella muuttaneet muotoaan, niin silti juhlien sisällössä on paljon samoja perinteitä.  Toivomme juhlien järjestäjinä, että lapset saavat kokea ikimuistoisia joulujuhlia.

Lucia-kulkue aloitti juhlan. Kynttilät toivat valoa pimeään joulukuun iltaan.

Tonttulakkeja ja juhlapukuja vilahteli tänäkin vuonna juhlassa. Lapset leikkivät, lauloivat ja pyörivät piirissä vanhempiensa kanssa.

Mielessä oli tietysti joulupukin saapuminen juhlaan. Joulupukki tulikin viimein. Pukki kertoi, että Petteri punakuono on loukannut kavionsa. Hän toivoi sen paranevan jouluaatoksi. Tällä kertaa pukki oli tullut helikopterilla. Helikopteri oli laskeutunut Prisman parkkipaikalle.

Jokainen lapsi sai pienen joululahjan.

Arpajaispöytä notkui voitoista: jokaisella arvalla oli mahdollisuus voittaa!

Kahvi, mehu, pulla ja piparit maistuivat.