Järjestöuutiset
20.2.2020
Haluatko työskennellä kehittyvässä ja aktiivisessa lastensuojelujärjestössämme? Parasta Lapsille -toiminta on monikulttuurista ja lapsuutta kunnioittavaa. Toimintamme tukeutuu vapaaehtoisuuteen, ihmislähtöisyyteen ja yhteisöllisyyteen.

Tätä etsimme

Parasta Lapsille -järjestön paikallisyhdistykset järjestävät vapaa-ajantoimintaa lapsille ja lapsiperheille. Sinä vahvistat yhdistyksiä tässä perustehtävässä sekä ohjaat yhdistystoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Kannustat nykyisiä yhdistyksiä toiminnan kehittämiseen ja saatat uusia yhdistyksiä alkuun. Autat yhdistysaktiiveja verkostoitumaan lähialueillaan, ideoit heidän kanssaan uusia toimintamahdollisuuksia ja kehität vapaaehtoistoimintaa.

Tulet toimeen ihmisten kanssa ja arvostat vapaaehtoisia yhdistystoimijoita. Luot energistä hyrinää ympärillesi, saat ihmiset tuntemaan ylpeyttä merkityksellisestä työstä lasten ja perheiden tukena.

Olet esiintymistaitoinen ja sinulta sujuu myös yhdistystoimijoiden kouluttaminen. Itsenäisen työskentelyn rinnalla nautit yhteiskehittämisestä paikallisyhdistysten kanssa.

Yhdistyskoordinaattorina ylläpidät Parasta Lapsille -yhteishenkeä ja innostat yhdistyksiä uusiin avauksiin uudella vuosikymmenellä!

Yhdistyskoordinaattori työskentelee sekä Parasta Lapsille ry:n Helsingin- että Hämeenlinnan-toimistolla. Työ edellyttää matkustamista ja oman auton käyttöä sekä sisältää paljon ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtäviin kuuluu myös toiminnan seuranta, kehittäminen ja arviointi.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta kolmannen sektorin toiminnasta
  • kehittävää ja innostavaa otetta työhön
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia (MS Office)
  • hyviä viestintätaitoja (somekanavat)
  • yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • esiintymisvalmiuksia
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sitoutumista Parasta Lapsille ry:n periaatteisiin ja arvoihin.

Tätä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja monipuoliset työtehtävät. Pääset mukaan innostavaan työyhteisöön ja saat hyvän perehdytyksen menestyäksesi tehtävässä.

Työsuhde on määräaikainen 30.12.2020 saakka. Työsuhde on kokoaikainen. Koeaika on 4 kuukautta. Yhdistyskoordinaattorin tehtävän jatkuminen vuonna 2021 on mahdollista, jos toiminnan rahoitus varmistuu.

Työehdot ja palkkaus määrittyvät sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Vaativuusryhmä 4.

Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi!

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään Yhdistyskoordinaattori sekä etu- ja sukunimesi.

Haastattelu pidetään 19.3.2020 Parasta Lapsille ry:n toimistolla Helsingissä, Malmilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Merja Kaivolainen sähköpostitse merja.kaivolainen@parastalapsille.fi tai puhelimitse 2.3. ma ja 4.3. ke klo 13–15. puh. 0400 430 604.