Järjestöuutiset
19.8.2022
Parasta Lapsille ry tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä järjestämällä leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja perheille. STEA:n Paikka auki II -avustusohjelman avulla haemme nyt järjestöassistenttia Helsinkiin. Työsuhde on noin vuoden mittainen määräaikaisuus. 

Tule työskentelemään lasten ja lapsiperheiden hyväksi 

Etsimme joukkoomme tekijää, joka avustaa järjestön talous-, viestintä- tai hallintotehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi henkilörekisterien ylläpito, tulostus, laskutus ja postitus.  

Voit hakea tehtävään, jos olet työsuhteen alkaessa alle 30-vuotias ja työelämän tai tutkintoon johtavan koulutuksen ulkopuolella tai osatyökykyinen.   

Odotamme sinulta  

Toivomme sinulta halua kehittyä työssäsi, huolellisuutta ja itsenäistä työotetta perehdytyksen jälkeen. Katsomme eduksesi kiinnostuksen viestintätehtäviin, järjestötoimintaan tai talousasioihin. 

Tehtävään ei ole erityisiä koulutusvaatimuksia. Toimenkuva tarkentuu valmiuksiesi mukaan. 

Tarjoamme sinulle  

  • merkityksellisen työn, joka kehittyy kanssasi  
  • palkan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Palkka on noin 1 650 € / kk. 
  • työyhteisön tuen 
  • rajaton tee- ja kahvietu.  

Jotta voisimme kohdata haastattelussa, tarvitsemme sinulta  

CV:n ja lyhyen hakemuksen viimeistään 11.9.2022 osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi. Kirjoita viestin otsikkoon Järjestöassistentti. 
Lisätietoja tehtävästä antaa viestintävastaava Sanna Castrén puh. 050 330 1877, sanna.castren@parastalapsille.fi. Soittoajat: ti 23.8. klo 9–11, ke 31.8. klo 13–15, to 8.9. klo 9–11. 
Haastattelu pidetään 23.9.2022 klo 10 alkaen. 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen. Kokopäivätyönä työsuhteen kesto on yksi vuosi. Jos työskentelet osa-aikaisesti, työsuhde voi kestää yli vuoden siten, että työskentelyaikaa kertyy yksi henkilötyövuosi. 

Pääasiallinen toimipaikkasi on Helsingin-toimistomme Vilppulantie 2, 00700 HELSINKI. Voit tehdä työtä myös Hämeenlinnan-toimistossamme: Palokunnankatu 12, 13100 HÄMEENLINNA. Kun työt jo sujuvat, töitä voi tehdä osittain myös etänä. 

Lisätietoa Paikka auki -ohjelmasta: www.paikka-auki.fi 

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Leiri- ja viikonlopputoimintamme antaa lapsille ja perheille aikaa ilolle ja aikaa yhdessä. Kohderyhmämme ovat pienituloiset ja maahanmuuttajataustaiset perheet.