Järjestöuutiset
5.6.2018
Etsimme järjestöpäällikköä kehittämään Parasta Lapsille ry:n toimintaa. Kiinnostaisiko työ kehittyvässä, lastensuojelualalla aktiivisesti toimivassa kansalaisjärjestössämme?

Parasta Lapsille -järjestö toiminta on monikulttuurista ja lapsuutta kunnioittavaa. Ihmislähtöisyys ja yhteisöllisyys ovat järjestömme olennaisia voimavaroja ja toimintamme tukeutuu vapaaehtoisuuteen.

Tarjoamme:

Järjestöpäällikön tehtävänä on Parasta Lapsille järjestön toiminnan sisällön suunnittelu, seuranta, kehittäminen ja arviointi.

Järjestöpäällikkö vastaa vapaaehtoistoiminnasta ja paikallisen toiminnan vahvistamisesta, neuvonnasta sekä kehittämisestä. Tehtävään menestyksellinen hoitaminen edellyttää verkostoyhteistyötä ja sen kehittämistä.

Järjestöpäällikkö toimii lähiesimiehenä toiminnan kehittäjille, lasten ja perheiden toiminnan kausityöntekijöille ja johtaa tiimiorganisaatiota. Tehtävään kuuluu myös hankeosaaminen, avustusten hankinta ja tutkimustiedon hyödyntäminen toiminnan kehittämisessä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden työssä kehittymiseen sekä muutosjohtamiseen. Pääset mukaan innostavaan työyhteisöön ja saat hyvän perehdytyksen menestyäksesi tehtävässä.

Tehtävä edellyttää, että olet toimeen tarttuva ammattilainen ja tunnet kansalaisjärjestötoimintaa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja sinulla on kokemusta myös henkilöstöjohtamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kehittävää ja innostavaa johtamisotetta
  • kokemusta kolmannen sektorin toiminnasta ja rahoituksesta
  • hanke- sekä projektiosaamista
  • tarkkuutta, analyyttisyyttä sekä aktiivista ongelmanratkaisukykyä
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia (MS Office)
  • esiintymisvalmiuksia
  • hyvää suomen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sari Nikula-Heino sähköpostitse sari.nikula-heino(a)parastalapsille.fi tai puhelimella 8.6. klo 9–12 ja 15.6. klo 9–11, p. 050 469 0419

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostitse rekry(a)parastalapsille.fi

Haku päättyy 19.6.2018 ja haastattelu pidetään 27.6.