Järjestöuutiset
29.11.2021
Etsimme joukkoomme kolmea innostavaa, lämmintä ja jämäkkää ihmistä.

Tehtävänäsi on johtaa vapaaehtoisten ohjaajien tiimiä ja luoda lapsille iloa ja voimia tuova tauko arjesta. Lapset valitaan leirille taloudellisten, terveydellisten tai sosiaalisten syiden perusteella. 

Luotsaat leiriläiset tutustumaan toisiinsa, ulkoilemaan, leikkimään ja pelaamaan. Nauttimaan uusista kavereista, turvallisista aikuisista ja mielekkäästä tekemisestä. Leiri tarjoaa lapsille huoletonta aikaa olla aidosti lapsi: ilman huolta perheen tilanteesta, vanhemmista tai sisaruksista.   

Pääkaupunkiseutu 

4 viikonloppua kestävä kokonaisuus. Jokaiselle leirille osallistuu sama 7–10-vuotiaiden lasten ryhmä.  Leirit vietetään Hauhon lomakeskuksessa Hämeenlinnassa ja sinne on kuljetus Helsingistä. 
Leiriviikonloppujen ajankohdat

Pirkanmaa, 2 ryhmää 

5 viikonloppua kestävät kokonaisuudet. Jokaiselle leirille osallistuu sama 7–10-vuotiaiden tai 8–11-vuotiaiden lasten ryhmä. Leirit vietetään Lomakeskus Pukkilassa Virroilla.  Leireille on kuljetus Tampereelta. 
Leiriviikonloppujen ajankohdat

Johtavana leiriohjaajana:  

 • suunnittelet ja huolehdit leirin käytännön järjestelyistä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa   
 • johdat vapaaehtoisten ohjaajien tiimiä siten, että jokainen tietää paikkansa ja saa tuoda vahvuutensa toimintaan 
 • teet yhteistyötä Parasta Lapsille -keskusjärjestön työntekijöiden kanssa  
 • laadit kirjalliset raportit toiminnasta 
 • viestit leiriltä mm. Instagramissa.  

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset:   

 • soveltuvan koulutuksen tai työssä hankitun vahvan osaamisen.  Esimerkiksi sosiaali-, kasvatus-, nuoriso-, taide- tai liikunta-alan tutkinto tai loppuvaiheen opinnot.  
 • kokemusta lasten kanssa toimimisesta   
 • ensiapukurssia (EA1) ja alkusammutuskurssia (AS1) tai itsenäistä sitoutumista niiden suorittamiseen ensimmäiseen leiriviikonloppuun mennessä 

Sinulla on myös aktiivisesti kuunteleva ja toisia kunnioittava tapa keskustella, taitoa pitää langat käsissäsi ja ottaa vastuuta. Työotteesi on reipas ja innostava. Kokemus leiri- ja vapaaehtoistoiminnasta on vahva etu.   

Ennen työsuhteen alkua hakijan on esitettävä rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002 / 504).   

Me tarjoamme sinulle:   

 • monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan, jossa kerrytät ryhmänjohtamistaitojasi  
 • innostuneiden vapaaehtoisten ohjaajien tiimin  
 • kokemuksen vaikuttavasta työstä lasten ja perheiden parissa 

Tukenasi on Parasta Lapsille -keskustoimiston työntekijät ja kollegasi toisissa leirikeskuksissa. 

Määräaikainen ja osa-aikainen työsuhde sisältää perehdytyksen työtehtäviin, leirien suunnittelutapaamiset, leirit sekä kehittämis- ja arviointikeskustelun. 

Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Palkkaus on kokonaispalkkana.   

Odotamme hakemustasi! 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.12.2021 osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi   

Kysy tehtävästä: Eija Rieppola puh. 050 340 9681 / eija.rieppola@parastalapsille.fi. Parhaiten tavoitettavissa 9.12. klo 13–15 ja 16.12.klo 10–12. 

Haastattelut järjestetään 30.12. etäyhteyksin. Vahvistamme työpaikan valituille, jos rahoituspäätös 9.12. on myönteinen. MUOKATTU: Rahoitus on myönnetty, toiminta jatkuu.

--- 

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja lapsiperheille: aikaa ilolle ja aikaa yhdessä. Kohderyhmämme ovat pienituloiset ja maahanmuuttajataustaiset perheet. Arvomme ovat moninaisuus, luotettavuus, yhteisöllisyys ja kestävä kehitys.