Järjestöuutiset
1.2.2022
Koivuhaan leirikeskuksen vauhdikas kesä täyttyy lasten leireistä. Leirikeskuksemme sijaitsee Haukiputaalla, puolen tunnin ajomatkan päässä Oulusta. Luonnonläheinen työympäristö odottaa nyt kesätyöntekijää. 

Keittiötyöntekijä / kokki 6.6.–5.8. 

Valmistamme leiriläisille viisi maukasta ateriaa päivässä: aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Loihdit nämä iloisessa kolmen hengen porukassa. Työtehtäviin kuuluvat kaikki keittiötehtävät tiskauksesta itsenäiseen ruoan valmistukseen sekä ruoan esille laittoon. Lisäksi työtehtäviin kuuluu leirikeskuksen tilojen siivousta. Työ on kaksivuorotyötä ja se sisältää viikonloppu- sekä iltatöitä. 

Tehtävässä tarvitset 

  • alan koulutusta tai kokemusta 
  • hygieniapassia 
  • itsenäistä ja luovaa työskentelyotetta   
  • joustavuutta. 

Lasten kanssa toimivan henkilön on esitettävä rikostaustaote ennen työn aloitusta. Lisäksi tarvitaan selvitys terveydentilasta tartuntataudin leviämisen ehkäisemiseksi. 

 Tarjoamme 

  • monipuolista kokemusta 
  • hyvät ja toimivat keittiötilat leirikeskuksessa 
  • palkan MaRaVa TES mukaan. 

Odotamme hakemustasi! 

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 31.3.2022 osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi.  

Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 045 671 2452.  

Työpaikan osoite on Koivuhaantie 14, 90860 Halosenniemi. Kesätyön on mahdollista jatkua syksyllä viikonloppuisin.

---

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja lapsiperheille: aikaa ilolle ja aikaa yhdessä. Kohderyhmämme ovat pienituloiset ja maahanmuuttajataustaiset perheet. Arvomme ovat moninaisuus, luotettavuus, yhteisöllisyys ja kestävä kehitys.