Järjestöuutiset
31.1.2022
Lomakeskus Pukkilan vauhdikas kesä täyttyy lasten ja perheiden leireistä. Leirikeskuksemme sijaitsee Ruuhijärven rannalla aivan Helvetinjärven kansallispuiston kupeessa. Luonnonläheinen työympäristö odottaa nyt kesätyöntekijää. 

Keittiötyöntekijä / kokki 6.6.–6.8. 

Valmistamme leiriläisille viisi maukasta ateriaa päivässä: aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Loihdit nämä iloisessa kolmen hengen porukassa. Työtehtäviin kuuluvat kaikki keittiötehtävät tiskauksesta itsenäiseen ruoan valmistukseen sekä ruoan esille laittoon. Lisäksi työtehtäviin kuuluu leirikeskuksen tilojen siivousta. Työ on kaksivuorotyötä ja se sisältää viikonloppu- sekä iltatöitä. HUOM! Työn on mahdollista jatkua syksyllä.

Tehtävässä tarvitset 

  • alan koulutusta tai kokemusta 
  • hygieniapassia 
  • itsenäistä ja luovaa työskentelyotetta   
  • joustavuutta. 

Lasten kanssa toimivan henkilön on esitettävä rikostaustaote ennen työn aloitusta. Lisäksi tarvitaan selvitys terveydentilasta tartuntataudin leviämisen ehkäisemiseksi. 

Tarjoamme 

  • monipuolista kokemusta 
  • hyvät ja toimivat keittiötilat leirikeskuksessa 
  • palkan MaRaVa TES mukaan. 

Odotamme hakemustasi! 

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian osoitteeseen pukkila@parastalapsille.fi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Suvi Tikkanen-Koskinen puh. 0400 385 209, pukkila@parastalapsille.fi.  

Työpaikan osoite on Pouruntie 1242, 34870 Visuvesi. 

---

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja lapsiperheille: aikaa ilolle ja aikaa yhdessä. Kohderyhmämme ovat pienituloiset ja maahanmuuttajataustaiset perheet. Arvomme ovat moninaisuus, luotettavuus, yhteisöllisyys ja kestävä kehitys.