Järjestöuutiset
22.12.2021
Tule kanssamme tukemaan lasten ja perheiden hyvinvointia ja vahvuuksia. Tehdään yhdessä ennaltaehkäisevää työtä perheiden hyväksi!

Hyvään keskittyvällä ja kannustavalla otteella luomme turvallista vuorovaikutusta ja myönteistä kasvua.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän positiiviseen pedagogiikkaan perustuvien lasten ja perheiden leiritoimintojen koordinaattorina. 

Vastuualueenasi on Näe hyvä mussa ja Näe hyvä meissä -leirikokonaisuudet. Toiminta on suunnattu perheille, jotka ovat kriisiytymisuhan alla. Toiminta on vahvaa ennaltaehkäisevää lastensuojelua ja sillä on todettu huomattavia myönteisiä vaikutuksia perheiden hyvinvointiin. Tutustu toimintaan: www.näehyvämussa.fi

Tehtävässäsi rakennat ja ylläpidät yhteistyöverkostoja, markkinoit leirejä ja valitset leiriläiset. Rekrytoit, perehdytät ja johdat leirijohtajia ja leiripedagogeja. Koulutat myös vapaaehtoisia leiriohjaajia. Toiminnan vaikutusten mittaaminen ja toimintojen kehittäminen on olennainen osa työtäsi.  

Onnistumistasi työssä tukee 

  • kokemus lasten ja perheiden kanssa toimimisesta 
  • soveltuva korkeakoulututkinto ja pedagoginen osaaminen 
  • Office-järjestelmien perusosaaminen ja raportointitaidot. 

Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja että sinulla on vahva kehittämisen vire. Tarjoamme sinulle työyhteisön tuen ja Parasta Lapsille -järjestön hyvät henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Työkavereinasi sinulla on Parasta Lapsille -järjestön 8-henkinen tiimi sekä vaihtuvat kausityöntekijät. Työskentelypaikkasi on ensisijaisesti Hämeenlinnassa, työtä voi tehdä myös Helsingin-toimistolla tai etänä. Työ kohdentuu Kanta-Hämeeseen ja Pirkanmaalle.

Odotamme hakemustasi 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.1.2022 osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Seuraava Näe hyvä mussa -menetelmän perehdytys kausityöntekijöille ja vapaaehtoisille ohjaajille pidetään 7.–9.1. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sari Nikula puh. 050 469 0419 4.1. klo 9–10 ja 16–17.