Järjestöuutiset
22.12.2022
Tule kanssamme näkemään hyvä jokaisessa lapsessa. Tehdään yhdessä ennaltaehkäisevää työtä perheiden hyväksi!

Hyvään keskittyvällä ja kannustavalla otteella luomme turvallista vuorovaikutusta ja myönteistä kasvua.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän positiiviseen pedagogiikkaan perustuvien lasten ja perheiden leiritoimintojen koordinaattorina. 

Vastuualueenasi on Näe hyvä mussa -leirikokonaisuudet. Toiminta on suunnattu perheille, jotka ovat kriisiytymisuhan alla. Toiminta on ennaltaehkäisevää lastensuojelua, varhaista vaikuttamista ja sillä on todettu huomattavia myönteisiä vaikutuksia perheiden hyvinvointiin. Tutustu toimintaan: www.näehyvämussa.fi

Tehtävässäsi rakennat ja ylläpidät yhteistyöverkostoja, markkinoit leirejä ja valitset leiriläiset. Rekrytoit, perehdytät ja johdat leirijohtajia ja leiripedagogeja. Koulutat myös vapaaehtoisia leiriohjaajia. Toiminnan vaikutusten mittaaminen ja toimintojen kehittäminen on olennainen osa työtäsi.  

Onnistumistasi työssä tukee 

  • kokemus lasten ja perheiden kanssa toimimisesta 
  • soveltuva korkeakoulututkinto ja pedagoginen osaaminen 
  • Office-järjestelmien perusosaaminen ja raportointitaidot. 

Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja että sinulla on vahva kehittämisen vire sekä johtamiskokemusta. Tarjoamme sinulle työyhteisön tuen ja Parasta Lapsille -järjestön hyvät henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Työkavereinasi sinulla on Parasta Lapsille -järjestön tiimi sekä vaihtuvat kausityöntekijät. Työskentelypaikkasi on ensisijaisesti Hämeenlinnassa tai etänä. Työ kohdentuu Kanta-Hämeeseen ja Pirkanmaalle.

Odotamme hakemustasi 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.1.2023 osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sari Nikula puh. 050 469 0419, soittoajat ovat 3.1. klo 9–10 ja 16–17.  

Palaa takaisin