Järjestöuutiset
20.2.2023
Tuletko meille kesän leirien vastaavaksi?  Parasta Lapsille ry tarjoaa työpaikan luonnon äärellä.  

Leirivastaavana tehtäväsi on tehdä yhdessä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa leiristä lapsille ja perheille kesän kokokohta. Mukavaa tekemistä, luonnosta nauttimista ja yhdessäoloa koko jengin kanssa.  

Etsimme kahta leirivastaavaa Leirikeskus Koivuhakaan Haukiputaalle: 

  • 5 lasten leiriä: 5.–10.6. (telttaleiri), 17.–22.6., 3.–8.7., 17.–22.7., 30.7.–4.8. 
  • 4 lasten leiriä: 11.–16.6. (telttaleiri), 26.6.–1.7., 10.–15.7., 24.–29.7. 

Etsimme yhtä leirivastaavaa Lomakeskus Pukkilaan, Virroille: 

  • 5 perheleiriä (5.–10.6., 17.–22.6., 3.–8.7., 17.–22.7. & 31.7.–5.8.)  

Leireille on kuljetus Tampereelta. 

Mitä toivomme sinulta?  

Olet kasvatus-, sosiaali-, liikunta- tai kulttuurialan ihminen. Sinulla on taitoa työskennellä itsenäisesti ja valmius toimia eri-ikäisten ihmisten kanssa. Osaat ohjata ja johtaa ryhmää. Jaat intoa ja toisia arvostavaa asennetta sekä vapaaehtoisista ohjaajista koostuvalle tiimillesi että leiriläisille.  

Ennen jokaista leiriä tapaat ohjaajatiimisi kaksi kertaa suunnittelun merkeissä. Leirien aikana johdat tiimiä ja vastaat koko leirin sujuvuudesta. Asut leirikeskuksessa leirin ajan.    

Tehtävääsi kuuluu myös käytännön järjestelyt, viestintä leiriltä ja tarvittaessa yhteydenpito lasten vanhempiin. Leirin jälkeen laadit kirjallisen raportin.   

Työssä saat hyödyntää monipuolisesti omia taitojasi ja vahvuuksiasi ja mikä mainiointa, pääset myös varmasti oppimaan uutta. Olisi mahtavaa, jos sinulla olisi jo kokemusta leirityöstä ja vapaaehtoistoiminnasta.  

Tule tekemään merkityksellistä työtä lasten tai perheiden parissa 

Osa-aikaisen työsuhteen kesto on 4–5 kuukautta ja se sisältää perehdytyksen työtehtäviin, leirien suunnittelutapaamiset, työn leirillä sekä kehittämis- ja arviointitilaisuuden. Leirien kesto on 5 vuorokautta. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n, työkokemuksen sekä leirien lukumäärän mukaan. Palkkaus on kokonaispalkkana.  

Ennen työsuhteen alkua hakijan on esitettävä rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002 / 504). Ensiapukoulutus ja alkusammutuskurssi tulee olla suoritettuna leiritoiminnan alkaessa. 

Voit hakea useampaan työtehtävään.  Kerro hakemuksessasi tehtävät, joita haet. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse: rekry@parastalapsille.fi viimeistään 12.3.2023. Haastattelut pidetään 15. ja 16.3. 

Haluatko kuulla lisää? Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattorit vastaavat mielellään kysymyksiisi: 

Tutustu järjestöömme osoitteessa parastalapsille.fi ja seuraa tekemisiämme somessa! 

--- 

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lasten ja perheiden jaksamista ja osallisuutta. Järjestämme leirejä ympäri vuoden – aikaa ilolle ja aikaa yhdessä.