Järjestöuutiset
12.11.2021
Parasta Lapsille ry tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä järjestämällä leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja perheille. Toiminta järjestetään isolta osin vapaaehtoisvoimin. 

Etsimme nyt joukkoomme innostunutta tekijää, joka markkinoi vapaaehtoistoimintaa, valitsee vapaaehtoiset ja kouluttaa, ohjaa ja tukee heitä.     

Järjestöllämme on myös 12 paikallisyhdistystä, jotka toimivat vapaaehtoisvoimin. Ne järjestävät vapaa-ajan toimintaa lapsiperheille ja lisäävät näin voimavaroja ja osallistumisen mahdollisuuksia alueillaan. Vapaaehtoistoiminnan suunnittelija tukee myös paikallisyhdistyksiä. 

Tule tekemään innostavaa työtä vapaaehtoisten parissa  

Tarvitsemme noin 200 vapaaehtoista vuodessa. Osa on uusia, osa aiemmin mukana olleita. Kohtaat heitä ja valitset kullekin sopivan vapaaehtoispestin.  

Autat uusia Parasta Lapsille -yhdistyksiä matkansa alussa ja innostat nykyisiä kehittämään toimintaa. Verkostoidut ja rakennat alueellista yhteistyötä.  

Suunnittelet ja toteutat koulutuksia ja olet mukana Parasta Lapsille -toiminnan kehittämisessä.  

Olet oivallinen organisaattori ja osaat ottaa huomioon erilaiset persoonat. Olet joustava ja valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin vapaaehtoiset tavoittaa parhaiten.  Esimerkiksi koulutukset sijoittuvat näihin ajankohtiin. Ilta- ja viikonlopputyöt korvataan vapaa-aikana.  

Voit hoitaa tehtävää joko Hämeenlinnan- tai Helsingin-toimistossamme. Tehtävä sisältää käyntejä paikallisyhdistyksissä, joten tarvitset ajokortin ja oman auton. Korvaamme oman auton matkakulut valtion matkustusohjesäännön mukaan.  

Odotamme sinulta  

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi sosionomi tai yhteisöpedaogi 
  • kokemusta vapaaehtoistoiminnasta ja yhdistystyöstä  
  • Office 365:n hallintaa ja luontevaa toimintaa somekanavissa.  

Tarjoamme sinulle  

  • merkityksellisen työn, joka kehittyy kanssasi  
  • palkan sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaan, vaativuusryhmä 4, lisäksi maksetaan koulutuksen ja kokemuksen mukaista henkilökohtaista lisää  
  • virike-edun, rajaton tee- ja kahvietu.  

Jotta voisimme kohdata haastattelussa, tarvitsemme sinulta  

  • lyhyen hakemuksen, enintään 2 000 merkkiä  
  • CV:n  
  • linkin videoon, jolla osoitat, miksi olisit meille sopivin työntekijä. Pituus enintään 1 minuutti.  

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.11.2021 osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.  
Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sari Nikula sähköpostitse sari.nikula@parastalapsille.fi tai puhelimitse 050 469 0419. Soittoajat: 17.11. klo 15–16, 23.11. klo 9–10, 25.11. klo 16–18. 

Haastattelu pidetään 9.12. 

Työsuhde alkaa vuoden 2022 alusta tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ainakin 30.9.2022 asti.  

Pääasiallinen toimipaikkasi on Hämeenlinnassa: Palokunnankatu 12, 13100 HÄMEENLINNA. Voit tehdä työtä myös etänä ja Helsingin-toimistostamme käsin Vilppulantie 2, 00700 HELSINKI