Järjestöuutiset
10.1.2019
Kiinnostaisiko työ kehittyvässä, lastensuojelualalla aktiivisesti toimivassa kansalaisjärjestössämme? Parasta Lapsille -järjestön toiminta on monikulttuurista ja lapsuutta kunnioittavaa. Ihmislähtöisyys ja yhteisöllisyys ovat järjestömme olennaisia voimavaroja. Toimintamme tukeutuu vapaaehtoisuuteen.

Tätä etsimme

Vapaaehtoistoiminnan suunnittelijana innostat mukaan uusia vapaaehtoisia ja olet heidän ensimmäinen yhteyshenkilönsä järjestössämme. Tulet toimeen ihmisten kanssa, olet innostava ja arvostat vapaaehtoistyöntekijöitä. Tehtäviisi kuuluu sekä uusien vapaaehtoisten rekrytointia että yhteydenpitoa järjestössä jo toimiviin vapaaehtoisiin.

Teet järjestömme vapaaehtois- ja leiritoimintaa tunnetuksi ja näkyväksi. Olet innovatiivinen ja uuttera markkinoija. Osaat käyttää erilaisia tiedottamisen ja markkinoinnin kanavia ja löydät myös uusia.  Esiintymistaitoisena pystyt kertomaan toiminnasta erilaisissa tilaisuuksissa ja verkostoissa.

Pidät myös yllä erilaisia rekistereitä ja hoidat leiri- ja muihin tilaisuuksiin liittyviä järjestelyjä. Olet järjestelmällinen ja huolellinen ja itsenäinen työskentely erilaisten sähköisten ohjelmien parissa sujuu sinulta hyvin.

Tarjolla on siis mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä mukavassa työyhteisössämme!

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa
  • järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan työkokemusta
  • hyvää tietoteknistä osaamista (MS Office) ja valmiutta ohjelmien käyttöön (esimerkiksi webropol)
  • hyviä viestintätaitoja (somekanavat)
  • kehittävää ja innostavaa työotetta
  • esiintymisvalmiuksia
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sitoutumista Parasta Lapsille ry:n periaatteisiin ja arvoihin.

Tätä tarjoamme

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Koeaika on 6 kuukautta. Työehdot ja palkkaus määrittyvät sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä tulee ottaa vastaan 4.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi!

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2019 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään Vapaaehtoistoiminnan suunnittelija sekä etu- ja sukunimesi.

Haastattelu pidetään 6.2.2019 Parasta Lapsille ry:n toimistolla Helsingissä, Malmilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Merja Kaivolainen sähköpostitse merja.kaivolainen@parastalapsille.fi tai puhelimitse 17.1. klo 14–16 ja 24.1. klo 14–16 puh. 0400 430 604.