Järjestöuutiset
24.9.2021
Syysloma lähestyy ja mikäpä sen tullessa, kun voi lähteä Timon seurassa leireilemään!

Moikka kaikille,

Minä olen Timo, aktiivinen liikkuja ja ulkoilmaihminen. Harrastan muun muassa kiipeilyä, vaellusta, tasapainoliinaa eli slacklinea ja pallopelejä.

Erityisesti tykkään ohjata yhteisiä ulkoleikkejä, paistaa porukalla lettuja ja tikkupullia nuotiolla, sekä tutustua ympäristöön esimerkiksi soutaen tai patikoiden. 

Koen myös, että erilaiset sosiaaliset ryhmäpelit, sisäleikit, askartelut, biljarditurnaukset, musahetket ja leffaillat ovat mukavaa vastapainoa ulkopuuhastelulle.

Leiriläisten ja vapaaehtoisten omat ideat tekemisen suhteen ovat minulle aina tervetulleita iloisia yllätyksiä ja samalla mahdollisuuksia uuden oppimiseen.

Tavoitteenani leireillä on vapaaehtoisten taidot ja leiriläisten toiveet yhdistävä ohjelma kaikkia huomioivassa mukavassa leirihengessä. 

Parasta Lapsille -järjestössä olen toiminut leirivastaavana kymmenellä eri leirillä ja ohjauskokemusta on runsaasti myös muiden toimijoiden leireiltä.

Lomakeskus Pukkilan luonnonkaunis sijainti ja useat eri harrastusmahdollisuudet tarjoavat mahtavan tilan monipuoliseen tekemiseen.

Tervetuloa mukaan leireilemään,

Timo Tahkola

--

Lue lisää leiristä ja hae mukaan!