Paikallisosastojen kuulumiset
14.9.2015
Valtakunnallinen Parasta Lapsille -järjestö täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Parasta Lapsille Tampereen osasto esittäytyi lauantaina Kauppakeskus Duossa Hervannassa.

Tampereen osaston aktiivit viettivät lauantaipäivän 12.9. Kauppakeskus Duossa, mutta eivät suinkaan yksin! Kukapa olisi arvannut, että 150 ilmapalloa ei riitä edes ensimmäiseksi tunniksi, niin paljon oli Duossa lapsia! Myös kasvomaalaukseen syntyi oikein jonoa.

Samalla osasto toi esiin toimintaansa. Pöydällä oli mm. Iltakylän mainoksia ja osaston esitteitä.

Myös valtakunnallisen Parasta Lapsille -järjestön toiminnanjohtaja Sari NIkula-Heino kävi tutustumassa Tampereen osaston tempaukseen.

– Oli aivan mahtavaa päästä tekemään kasvomaalauksia! Yksikin poika nauroi niin, että ei millään pysynyt paikallaan. Kyllä sellainen ilo tarttuu, Sari kuvaili lauantain tunnelmia.

Näkyvyyttä järjestön juhlavuonna

Tempaus oli osa Parasta Lapsille -järjestön 70-vuotisjuhlavuotta. Koska osastojen toiminnalle on tärkeää saada paikallista näkyvyyttä, Tampereen osaston oli luontevaa järjestää tapahtuma Kauppakeskus Duossa Hervannassa. Hervannassa kokoontuu joka toinen lapsiperheiden Iltakylä. (Ks. Tampereen osaston tapahtumat). Myös järjestön toiminnanjohtaja kiitteli lauantaista tapahtumaa.

– Todella onnistunut tapahtuma! Kiitokset sekä Parasta Lapsille Tampereen osastolle että Kauppakeskus Duolle!