Järjestöuutiset
25.5.2021
Reilu kuukausi enää, ja sitten alkaa perheiden leiri Savonlinnassa!

Kaisa Eräpuro

Hei!

Olen Kaisa ja toimin tulevana kesänä leirivastaavana Tanhuvaaran perheleirillä. Jännittävää päästä viettämään kesää leirille! Uskon, että siitä jää paljon kesäisiä muistoja yhdessäolosta!

Olen koulutukseltani opettaja. Viihdyn kovasti työssä, jossa saa olla ihmisten kanssa. Olen opetöiden lisäksi ohjannut lasten jumppakouluja ja opiskellut vuorovaikutusta. Lisäksi teatteri sen eri muodoissa on rakas työni ja harrastukseni. Kuvassa olenkin pienellä teatterilavalla, joka löytyi puistosta.

Minulle kolme tärkeää asiaa:

  • Kesä! Valo, lämmin ilma ja värit ulkona piristävät pimeän talven jälkeen.
  • Hauskanpito ja innostavien asioiden tekeminen. Minulle innostavia asioita ovat taide ja luovuus sekä yhteinen tekeminen, kuten yhteiset leikit, pelit tai juttutuokiot. Taiteenlajeista teatterin lisäksi etenkin musiikki on minulle tärkeää. Tykkään hirveästi musikaaleista, koska niissä yhdistyvät teatteri, musiikki, tanssi, yhdessä tekeminen ja monet muut ilmaisun ja luovuuden tavat!
  • Rentoutuminen ja lepo. Piristävien asioiden tekemisen lisäksi minusta on tosi mukavaa ihan vain olla, ehkä pelailla jotain tai katsoa TV:tä.

Nähdään leirillä!

--

Jos haluat leirille, peruutuspaikkoja voi vielä hakea. Tanhuvaaraan on kuljetus Mikkelistä.