Järjestöuutiset
7.2.2018
Seuraava puoli vuotta on Parasta Lapsille -kalenterissa täyttä!

Helmikuu on Parasta Lapsille -järjestön kiireisintä aikaa. Tässä koonti, mitä kaikkea on tulossa ja mihin voit hakea nyt mukaan.

Talvileirit lapsille

Talvileiri 8–11-v. lapsille Virroilla hiihtolomaviikolla 26.2.–3.3.2018. Kuljetus TampereeltaLue lisää ja täytä hakulomake– vielä mahtuu mukaan.

Päiväleiri alakoululaisille Hervennassa hiihtolomaviikolla 26.2–2.3.2018 Järjestää Parasta Lapsille Tampereen osasto. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! Leiri on ilmainen.

Kevään viikonloppuryhmät lapsille ja perheille

Lasten viikonloppuryhmä 7–10-vuotiaille Hauholla 23.–25.3., 20.–22.4., 18.–20.5. Kuljetus HelsingistäLue lisää ja täytä hakulomake.

Perheiden viikonloppuryhmä (lapset 3–12-v.) Raaseporissa. Kuljetus HelsingistäLue lisää ja täytä hakulomake.

Perheiden viikonloppuryhmä (lapset 3–12-v.) Virroilla. Kuljetus JyväskylästäKeuruulta ja Mänttä-VilppulastaLue lisää ja täytä hakulomake.

Kesäleirit lapsille ja perheille

Lasten leirit 

Leirejä 6–15-vuotiaille ikäryhmittäin Oulun seudulla, PK-seudulla, Pirkanmaalla ja Pietarsaaressa. Huoletonta aikaa ja kivaa tekemistä yhdessä luonnon ääressä! 

Tutustu lasten kesäleiritarjontaan

Perheleirit

Perheleirit on tarkoitettu perheille, joissa lapset ovat 0–16-vuotiaita. Perheleirit ovat aitoja kohtaamispaikkoja, joissa erilaisista taustoista ja tilanteista tulevat perheet voivat tavata toisiaan ja kohdata. Leireillemme ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet, sekä kantasuomalaiset sekä maahanmuuttajaperheet ja monikulttuuriset perheet, sekä yhden että kahden vanhemman perheet. 

Perheleireille järjestetään kuljetus joko Helsingistä (leirit Raaseporissa) tai Tampereelta (leirit Virroilla).

Lue lisää perheleireistä!

Vapaaehtoistyö turvallisille aikuisille

Kiinnostaisiko leireily yhdessä lasten ja perheiden kanssa ohjaajana? Tervetuloa vapaaehtoiseksi ohjaajaksi! Lue lisää vapaaehtoisuudesta ja ota yhteyttä Katjaan, 050 430 6664, katja.timlin(a)parastalapsille.fi

Vinkki! Vilkaise myös kevään koulutukset vapaaehtoisille – mukaan voit ilmoittautua vaikka saman tien.