Järjestöuutiset
10.10.2017
Hämeenlinnasta starttasi tasainen joukko konkareita sekä ensikertalaisia Virroille. Sää helli meitä UPEASTI koko viikonlopun!

Aiempaan yhteistapaamiseen ehti paikalle vain puolet lapsista ja arveltavaksi jäi millainen porukka lopulta muotoutuisi... Mutta kun bussi lähti liikkeelle tuli selväksi että tässä on HYVÄ RYHMÄ! Kyllä vain!

Poikkeuksellisen lämmin kaunis sää innosti kaikki mukaan ulkopeleihin ja -leikkeihin. Tekemisen meininki oli muutenkin hienosti hallussa!

Pojat ne niin tykkää jalkapallosta! Intoa ja taitoa on vaikka muille jakaa! Pelaamisen riemua sulassa sovussa.

Erikoismainintana; kaikki pojat taisivat uskaltautua saunan yhteydessä uimaan, syksyn hyytävään veteen... Rohkeutta löytyy, niin sitä pitää!

Väri-mustekala-leikin vauhdissa Pukkilan etupihalla. Oli hauskaa ja jännää!"Hauskaa oli niin, ettei edes kännyköitä ehditty kaipaamaan ja alun mahdolliset koti-ikävät, surut, myrtsit ilmeet kääntyivät lopulta tasaisen varmasti iloksi ja nauruksi! Ryhmäytymään päästiin esimerkillisesti ilman tarpeetonta kinaa taikka kiusaamista.

Läheisyys ja läsnäolo nousivat tällä leirillä erityiseen arvoonsa ja sylit, halit sekä kyydit reppuselässä tulivat tarpeeseen ja niitä ilolla jaettiin. Kosketuksen voima on yksi niistä mahtavimmista ja sitä hyvää riitti toisillemme jaettavaksi.

Saunan jälkeen on maukasta kerääntyä kotaan iltaherkkuja paistelemaan. Ja hyvää yötä...

Energiaa, voimavaroja

Paluumatkalla olikin kepeän tyytyväinen tunnelma, jokainen kuin osa isoa kokonaisuutta. Ei voisi enempää toivoakkaan, kiitollisen tyytyväisenä.

Neljä viikonloppua vielä yhdessä, pian nähdään taas!

Kiitos Pukkila, leiriläiset ja ohjaajat: Katja, Eveliina, Mari, Marjo, Minttu, Roosa & Sami.

(Teksti: Katja, Sami & Roosa. Kuvat + vähän lisää tekstiä: Ville Mononen)