Järjestöuutiset
19.1.2018
Parasta Lapsille ry:llä on uusi vapaaehtoiskoordinaattori. Katja Timlin odottaa jo innolla koulutuskevättä ja leirikesää.

Heippa kaikille!

Innokkain ja odottavin mielin astun nyt Tarun saappaisiin. Järjestö ja toiminta tuli minulle jo tutuksi syksyn aikana Pirkanmaan lasten viikonloppuryhmän ja Kanta-Hämeen lasten tuetun toiminnan johtajana, joten voin rauhallisin mielin todeta, että olen oikeassa paikassa. Olen päässyt jo syksyn aikana tutustumaan huikeaan vapaaehtoisporukkaan sekä maistamaan hieman, miltä yhteistyö teidän kanssa tuntuu. Olen vieläkin äimänä siitä, kuinka omistautuneita ja osaavia vapaaehtoisia meiltä löytyy!

Itselleni kouluttaminen, kehittäminen ja yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa on ollut aina lähellä sydäntä – tuttuja työmuotoja myös aikaisemmista töistäni. Osa teistä tietääkin, että juureni tulevat myös sirkuskentältä, joten tiedossa voi olla tulevaisuudessa aivan uudenlaisia sirkushuveja. :) Ainakin lupaan heittäytyä täysillä ja avoimin mielin työhöni. 

Ensi viikolla lähtee vuoden eka vapaaehtoisposti!

Ensi viikolla lähtee postilla kirje kaikille vapaaehtoisille. Odottelen innolla teidän sitoumuksia paluupostissa, jotta pääsen täyttämään kesäleirien tyhjiä ohjaajalistoja! 

Edessä on hieno leirikesä (ks. lasten ja nuorten leirien ja perheleirien ajankohdat), sekä upea ja moninainen kattaus koulutuksia, joissa odotan törmääväni moneen teistä!

Toivon kaikilta teiltä aktiivisuutta ja apua tähän kevääseen, sillä paljon uutta on sisäistettävänä!

Aurinkoisin terveisin,
Katja

katja.timlin(a)parastalapsille.fi, 050 430 6664