Järjestöuutiset
21.1.2022
Hei kaikille ja mukavaa uutta vuotta miunkin puolesta! Olen Christina Nenonen ja aloitin viime lauantaina työt Parasta Lapsille ry:llä vapaaehtoiskoordinaattorina Hannan sijaisena.

Olen 33-vuotias sosionomi ja aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa nuoriso-ohjaajana ja varhaiskasvatuksen opettajana sekä kouluttajana. Parasta Lapsille on miulle tuttu ja rakas järjestö myös vapaaehtoistoiminnan kautta, osalle saatankin olla tuttu sieltä. Vapaa-ajallani harrastan ulkoilua, taiteita sekä vapaaehtoistöitä lapsen oikeuksien puolesta. Miun lempijuttuja ovat myös leffojen kattelu, ystävät ja suklaa.

Lähde rohkeasti mukaan Parasta Lapsille -vapaaehtoiseksi luomaan ikimuistoisia hetkiä lapsille ja perheille! Vapaaehtoistoimintamme merkitys korostuu näinä aikoina.

Vapaaehtoisena pääset luomaan iloa ja toivoa!

Mie koordinoin Etelä-Suomen vapaaehtoistoimintaa. Miuhun voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä Facebookissa (Parasta Lapsille Christina) sekä christina.nenonen(at)parastalapsille.fi. Miut tavoitat myös puhelimitse ja WhatsAppissa numerossa 050 407 8784.

Ihana aloittaa työt teidän kanssanne, mukavia talvipäiviä kaikille ja ollaan yhteyksissä! 

Talviterveisin

Christina Nenonen