Outi ja Saara ovat kevään 2019 Näe hyvä mussa -leirin johtaja ja pedagogi Lomakeskus Pukkilassa. He toivottavat hämeenlinnalaiset lapset tervetulleeksi leirille!

Outi Kuikka

Outi Kuikka

Olen Outi Kuikka, Pukkilan Näe hyvä mussa – viikonlopputoiminnan leirijohtaja Pukkilan leireillä. Koulutukseltani olen sosionomi AMK ja ammatillinen opettaja. Päivätyökseni työskentelen aikuisten nuorten asumisen parissa. Olen työskennellyt yli kymmenen vuotta lasten, nuorten ja perheiden parissa eri tehtävissä. Vapaa-aikani kuluu lasten jääkiekkoharrastuksen ja koirien kanssa ulkoillen.

Lempiväri: Vaihtuu usein, mutta tällä hetkellä okran keltainen
Lempieläin:  Ehdottomasti koira
Lempiruoka:  Thaimaalainen ruoka
Lempikirja:  Tykkään dekkareita, erityisesti Maria Kalliot on mieleisiä
Lempileffa:  Uusi Mielensäpahoittaja oli loistava!
Ketä ihailet: Omaa äitiäni!

Saara Karttunen

Saara Karttunen

Hei! Nimeni on Saara ja tykkään lukemisesta, leipomisesta sekä tanssimisesta ja hyvästä musiikista. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) sekä lisäksi Lasten Tunnetaito- sekä Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja. Töitä olen tehnyt muun muassa lastensuojelussa, koulussa ja päiväkodissa. Nyt olen Näe Hyvä Mussa –toiminnassa leiripadagogina ja sekös vasta on kivaa. Leireillä lapsiin sekä ohjaajiin pääsee tutustumaan paremmin, kun vietetään viikonloppu yhdessä yhteisen tekemisen parissa. Leireillä jokainen pääsee hiomaan omia kaveritaitojaan sekä tutustumaan myös sitä kautta itseensäkin vähän uudella tavalla.

Olin jo syksyllä mukana Näe Hyvä Mussa -toiminnassa ja meillä oli aivan todella hieno syksy. Leirit hioivat porukkamme tiiviiksi ja varmasti jokainen koki monia uusia asioita syksyn aikana.

Oli hienoa, miten paljon uusia ystävyyssuhteita syntyi ja millaisia itsensä ylittämisiä ja onnistumisia sain olla näkemässä.

Syksyyn mahtui paljon leikkiä, ulkoilua ja rentoa yhdessä olemista. Näitä samoja asioita toivon kevään leireiltä sekä sitä, että pääsemme näkemään taas paljon Hyvää lapsissa ja koko leiriporukassamme!

Lempiväri: Turkoosi, tummansininen
Lempieläin: Kirahvi
Lempiruoka: Perunamuusi ja lohi
Lempikirja: Molli
Lempileffa: Leijonakuningas, Armageddon, Teit meistä kauniin Ketä ihailet: Pekka Hyysaloa ja hänen asennettaan ja montaa muutakin Mistä ilahdut: Yhteydestä, jaetusta huumorista ja ilosta, ulkoilusta.