Leiritoiminta

Parasta Lapsille ry järjestää vuosittain lasten leirin kajaanilaisille lapsille Leirikeskus Koivuhaassa Haukiputaalla.

Leirin tarkoituksena on antaa lapsille unohtumattomia lomapäiviä pelien, leikkien, askartelun, retkien ja uinnin muodossa. Ruokailu on viisi kertaa päivässä. 

Leiriohjaajina on Kajaanin yhdistyksen vapaaehtoisia. Täysi-ikäisiä ohjaajia on vähintään yksi kuutta lasta kohden. Myös nuorempia, 16–17-vuotiaita ohjaajaharjoittelijoita voi olla mukana.

Lapset valitaan leirille sosiaalisin, taloudellisin sekä terveydellisin perustein. Lue lisää lasten leireistä lasten leireistä.

Lisäksi järjestämme muun muassa viikonlopputapahtumia lapsiperheille. Lue pulkkamäkipäivästä talvella 2017.

Kummitoiminta

Yhdistyksemme toimii kummina mapuchelapsille Chilessä osana Parasta Lapsille -järjestön Auta mapuche-lasta -kampanjaa. Mapuchet ovat Chilen suurin alkuperäiskansa. Kummiavustuksella kustannetaan lapsen koulunkäynnin kustannukset.

Tule vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoisuus on toimintamme perusta: vapaaehtoiset saavat järjestöltä tukea ja koulutusta. Etsimme jatkuvasti luotettavia ja turvallisia aikuisia toimintaamme.

Kiinnostaako järjestö- ja vapaaehtoistoiminta lasten ja lapsiperheiden hyväksi? Vapaaehtoisuus on toimintamme perusta: vapaaehtoiset saavat järjestöltä tukea ja koulutusta. 

Etsimme jatkuvasti luotettavia ja turvallisia aikuisia toimintaamme. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Puheenjohtaja:
Elina Lehtimäki
elina.lehtimaki94 (at) gmail.com
040 967 7665

Sihteeri:
Salla Lehtimäki
salla.lehtimaki (at) hotmail.com
044 522 3535

Kajaanin yhdistys Facebookissa.