Leirikeskus Koivuhaassa Haukiputaalla järjestetään jälleen kesäleirejä 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Parasta Lapsille -leirillä lapsi voi viettää kesälomaviikon kavereiden ja turvallisten aikuisten seurassa. Leiriä ohjaavat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirijohtajan kanssa. Iloisen ja huolettoman leiriviikon aikana lapset saavat ohjaajilta huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten.

Leirit ovat täynnä toimintaa, mutta mukaan mahtuu myös rauhallista yhdessäoloa.

Leiriajankohdat

Koivuhaassa leireillään koko kesä: järjestämme yhteensä yhdeksän lasten ja nuorten leiriä. Parilla leirillä on vielä tilaa!

3.–7.6. Puuhaleiri 7–9-vuotiaat (4 vrk)
9.–14.6. Saduntaikaa 7–9-vuotiaat
15.–20.6. Taikametsä 8–10-vuotiaat
24.–29.6. Kesäriemua 8–12-vuotiaat (Etusijalla kainuulaiset lapset, mutta Oulun seudultakin voi hakea!) Leirille kuljetus Kajaanista (25 €) ja Oulusta (15 €). 
1.–6.7. Tarua ja todellisuutta 11–13-vuotiaat 
8.–13.7. Aarreleiri 10–12-vuotiaat
15.–20.7. Tarinaleiri 9–11-vuotiaat

22.–27.7. Seikkailuleiri 13–16-vuotiaat
29.7.-3.8. Intiaanikesä 7-9-vuotiaat

Leirikeskus Koivuhaan leireille saapuminen klo 15 alkaen.
Leireille ei ole järjestetty kuljetusta, poikkeuksena Kesäriemua -leiri.
 

Veikkauksen tukema hinta

5 vrk: 70 euroa, sisarus 60 euroa.
4 vrk: 56 euroa, sisarus 48 euroa.

Hinta sisältää täysihoidon, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. 

Tiedustelut: Parasta Lapsille ry puh. 09 350 8630 ja info@parastalapsille.fi

Idyllinen Koivuhaka tarjoaa loistavat leiripuitteet

Koivuhaka on idyllinen leiripaikka 30 km päässä Oulusta. Leirikeskuksen päärakennus on vanha mutta mukavuuksin varustettu puuhuvila. Aitta- ja juhlarakennus sekä iso pihapiiri mahdollistavat monenlaisen tekemisen leiriviikon aikana. 

Toivon, että pääsen uudestaan, oli paras leiri 4ever!

Leiriohjelma koostuu monenlaisesta tekemisestä. Leirillä pelaillaan, askarrellaan, järjestetään hauskaa iltaohjelmaa... 13-16-vuotiaiden nuorten leirillä uutuutena muun muassa kelmugraffitien tekoa! Leiriohjelmasta vastaa leirijohtaja yhdessä muiden ohjaajien kanssa, mutta myös lapset ja nuoret pääsevät osallistumaan ohjelman suunnitteluun.

Parasta oli Kakkuralli ja kivat kaverit ja aikuiset.

Tutustu Leirikeskus Koivuhakaan tai yhteen leiripäivään tai katso alta video "Mikä Koivuhaan leirillä on parasta?"

Kuka voi hakea?

Leirille voivat hakea lapset ja nuoret, joilla on taitoja olla ja toimia isossa ryhmässä.

Leirit järjestetään Veikkauksen tuella ja osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Leiripaikan voi saada Veikkauksen tuella hakija, jolla on sosiaalinen, terveydellinen tai taloudellinen peruste. Perusteita voivat olla perheellä esimerkiksi pienet tulot, lapsen yksinäisyys, tukiverkostojen puute, perhetilanteeseen liittyvät asiat, lapsen tai muun perheenjäsenen sairaus tms. Huom! Hoitopaikan tarve ei voi olla perustelu leiriä hakiessa.

Valinnassa etusijalla ovat hakijat, joilla on Veikkauksen edellyttämät perusteet leiripaikkaan. Vaikka tarvetta tukeen ei ole, leirille voi osallistua, tällöin leirimaksu on korkeampi. Lisätietoja saat toimistosta. Ulkomailla asuville ei voida leiriä myöntää tuetulla hinnalla (leiriläisellä tulee olla osoite Suomessa) eikä ammatillisessa laitoshoidossa asuville lapsille ja nuorille (vain yksityisessä kotitaloudessa asuville). 

Siirry kaikkien lasten ja nuorten leirien sivulle.