Parasta Lapsille Lappeenrannan osasto ry tukee lapsia ja lapsiperheitä Lappeenrannassa.

Lappeenrannan yhdistyksellä on monenlaista toimintaa. Kiinnostaisiko Perhekahvila, käsityöillat, myyjäiset tai Leikkipäivä?

 

Perhekahvila

PerheKerho toiminta jatkuu nyt kevään ajan uusissa tiloissa. Kerhot ovat joka toinen maanantai klo 10–12  ja tarkoitettu lähinnä vauvaperheille, mutta myös isommat lapset ovat tervetulleita. Aloitimme 30.1. Tulevat päivät ovat 13.2. , 27.2. ,13.3. , 27.3., 17.4. ja viimeinen 8.5. Paikkana on  Etelä-Karjalan Perhetyön kehittämisyhdistyksen Pirpana-päiväryhmän tila osoitteessa Savonkatu 34.  Kerhossa on joka kerta mahdollisuus pieneen askarteluun ( aikuiset tai isommat lapset),  yhteiseen jutusteluun vapaaehtoisten ja toisten vanhempien kanssa sekä tietysti lopuksi kahvi-, tee- tai mehuhetkeen. Paikalla on myös kaksi Pirpanan ohjaajaa jos vanhemmat haluavat kahdenkeskeistä keskustelua ammattilaisten kanssa. 

Ensimmäisellä kerralla äidit tekivät huovasta käsinuket ja me vapaaehtoiset hoidimme sillä aikaa lapset. Seuraavalla kerralla askartelemme Ystävänpäiväkortteja.

  Tervetuloa mukaan!

  Leikki-illat vastaanottokeskuksissa

  • Konnunsuon vastaanottokeskuksessa kävimme ti 17.1. Paikalla kerhossa oli 14 lasta, 11 aikuista ja 4 vapaaehtoista. Vanhemmat askartelivat kynttilälyhdyt ja innostuipa muutama kouluikäinen poikakin lyhdyn askartelusta. Pienemmät lapset keskittyivät muovailuvahaan ja peleihin. Kun käytössä oli iloinen ja ystävällinen mieli sekä "omat" viittomamerkit niin hyvin tulimme toimeen vaikka yhteinen kieli olikin välillä hakusessa.
  • Seuraavan kerran vierailemme Konnunsuolla 14.3.

  Kerho palkittiin järjestökilpailussa sarjassa Hauskin juttu ikinä, täynnä eteläkarjalaista iloa!

  Käsityöillat

  Kokoonnumme työilloissa joka kuukauden 1. ja 3. maanantai klo 18–20 Tirilän työväentalolla, Onninkatu 6. 

  Valmistamme käsityönä myyjäistuotteita. Käsitöiden myynnistä saatavat varat käytetään vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaan. 

  •  Joulukuussa meidät löytää joulumyyjäisistä.

   

  Leikkipäivä

  Toukokuussa olemme taas mukana Leikkipäivässä ja osallistumme Spring Partyyn lauantaina 13.5.!

  Lue uutisia toiminnastamme tai seuraa meitä Facebookissa!

  Yhteystiedot

  Anne Mäki, puheenjohtaja, 050 492 0198

  Marja-Liisa Reinikainen, sihteeri, 0400 257 985