Näe hyvä mussa -toiminnassa lapsi tulee nähdyksi omana, upeana itsenään!

Mitä on Näe hyvä mussa -toiminta?

Näe hyvä mussa -leireillä lapsen minäkuva ja itsetunto vahvistuvat. Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia.

Iloista leiritoimintaa rakentavat leirijohtaja ja pedagogi yhdessä koulutettujen vapaaehtoisten kanssa. Positiivisen pedagogiikan keinoin luodaan ryhmä, jossa lapsen on turvallinen ja hyvä olla.

Leirikokonaisuuden aikana aikuiset tukevat lasten vuorovaikutusta ja kanssakäymistä. Kokemusten mukaan myös vanhemman ja lapsen välinen suhde saa uutta iloista valoa rentouttavien leiriviikonloppujen ansiosta.

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle. Osallistuminen on perheelle maksutonta. Toiminta järjestetään Veikkauksen tuella.

Ne sano mulle, että mä olen ihana!

Kenelle?

Hämeenlinnassa, Tampereella, Riihimäellä tai Oulussa asuville 9–13-vuotiaille lapsille ja heidän 7–8-vuotiaille sisaruksilleen. 

Hae mukaan Näe hyvä mussa -toiminnan svuilla!

Lisätietoja

 

Kaikin puolin arvostettavaa ja loistavaa toimintaa, joka tukee erittäin hyvin perhettämme haasteellisessa ja raskaassa tilanteessa. Lapset ovat tykänneet kovasti ja jopa vanhin on innostunut leiriläinen lopulta.
Lämmittää äidin mieltä, että pojat saavat itsestään ja muista hyviä kokemuksia ja saavat tuntea olonsa tärkeäksi ja merkitykselliseksi omana itsenään. Mieli on kiitollinen.

 

Haluaisitko vapaaehtoiseksi leiriohjaajaksi Näe hyvä mussa -toimintaan?

Odotamme Näe hyvä mussa -toiminnan leiriohjaajalta kokemusta jo lasten kanssa toimimisesta. Kuten kaikessa Parasta Lapsille ry:n toiminnassa, haemme mukaan luotettavia, turvallisia aikuisia, jotka haluavat sitoutua mukaan koko kauden ajalle.

Toiminnassamme on paljon myös sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan opiskelijoita. Meillä erilaisten opintokokonaisuuksien suorittaminen on mahdollista ja räätälöimme jokaiselle opiskelijalle yhteistyössä hänen tarvitsemansa polun.

Täytä lomake ja hae ohjaajaksi!