Leireillä ollaan ja tehdään yhdessä leiriläisten ikätason mukaisia puuhia. Leiriläisten toiveet huomioidaan. Leireillä kannustetaan osallistumaan, leikkimään, liikkumaan ja muiden lasten ja turvallisten vapaaehtoisten kanssa. Aika leirillä vahvistaa lasten, nuorten ja perheiden arjessa jaksamista.

Mukavahan se on vanhemmillekin, että lapsella on ollut mukavaa ja saanut uusia kavereita. Ja kun tiesi että on turvallisessa paikassa, ei tarvinnut huolehtia.

​Järjestömme kouluttaa vapaaehtoiset ohjaajat, jotka suunnittelevat ja toteuttavat toiminnan yhdessä järjestön työntekijöiden kanssa. Lasten ja nuorten osallisuus on tärkeää eli toiminta suunnitellaan ja toteutetaan eri ikäryhmät ja toiveet huomioiden. Lapsilta, nuorilta ja vanhemmilta saatu palaute auttaa toiminnan kehittämisessä. 

Ulkoilu, uimassa käynti ja saunominen, retki, kaikki yhteiset nikkaroinnit, leikit, pelit ja askartelut. Kaikki oli kyllä kivaa!

Leireille ja viikonloppuryhmiin voivat hakea 6–16-vuotiaat lapset ja nuoret. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valintaan vaikuttavat sosiaaliset, taloudelliset ja terveydelliset perusteet. 

Toimintaan voivat hakea lapset ja nuoret, jotka toimivat itsenäisesti isossa (20-40 lapsen) ryhmässä.

Lue lisää lasten ja nuorten leireistä, lasten viikonloppuryhmistä tai kerhosta.