Perheiden viikonloppuleireillä aikuisilla on yhteistä aikaa lastensa kanssa ja aikaa tutustua myös toisiin aikuisiin. Toimintamme on monikulttuurista.

Viikonloppuleirit keväällä 2019 

 

Pirkanmaan lapsiperheet (lapset alle 10-vuotiaita)

Perheiden ja ohjaajien tutustumisilta Tampereella 5.2.

Viikonloppuleirit Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Kuljetus Tampereelta.

 • 15.–17.2.
 • 8.–10.3.
 • 5.–7.4.
 • 3.–5.5.

Hinta: Aikuiset 135 euroa, lapset 6-vuotiaasta alkaen 52 euroa, 2–5-vuotiaat lapset 20 euroa. Hinta sisältää neljän viikonloppuleirin täysihoidon, ohjelman, kuljetukset sekä tapaturmavakuutuksen leiriviikonloppujen ajalle.

Tutustu leirivastaava Paulaan!

 

Pääkaupunkiseudun lapsiperheet (lapset 5-10-vuotiaita)

Perheiden ja ohjaajien tutustumisilta Helsingissä 25.2.

Viikonloppuleirit Urheiluopisto Kisakeskuksessa, Raaseporissa. Kuljetus Helsingistä.

 • 1.–3.3. 
 • 22.–24.3. 
 • 12.–14.4. 
 • 3. –5.5.

Hinta: Aikuiset 135 euroa, lapset 6-vuotiaasta alkaen 52 euroa, lapset alle 6-vuotiaat 20 euroa. Hinta sisältää neljän viikonloppuleirin täysihoidon, ohjelman, kuljetukset sekä tapaturmavakuutuksen leiriviikonloppujen ajalle.

 

Kuka voi hakea viikonloppuryhmään?

Toiminta on tarkoitettu ensisijaisesti pienituloisille ja maahanmuuttajataustaisille lapsiperheille. Toiminta järjestetään Veikkauksen tuella ja osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne.

Etusijalla ovat uudet hakijat sekä perheet, joille ei ole myönnetty Veikkauksen lomatukea edellisenä vuonna.

 

Viikonloppuleireillä aikaa yhdessä

Perheille ja ohjaajille on yhteinen tutustumisilta ennen ensimmäistä viikonloppuleiriä. Perheet sitoutuvat kaikkiin neljään viikonloppuleiriin.

 • Lapsille uusia kavereita.
 • Vanhemmille aikaa tutustua toisiin aikuisiin.
 • Perheillä on aikaa olla ja toimia yhdessä toisten perheiden kanssa.

Vaikka viikonloput on ollut täynnä toimintaa, ei se ole vienyt voimavaroja vaan päinvastoin tuonut niitä lisää. Täällä vietetyt hetket yhdessä omien aarteiden kanssa antavat voimia arkeen. Uskon, että tämä paikka ja kokemus elää perheeni puheissa pitkään. Ja muistoissa aina.

Perheiden viikonloppuleireillä liikutaan sisällä ja ulkona, leikitään, askarellaan ja ollaan yhdessä. Aikuisilla on oma toiminnallinen hetki, jolloin lapsilla on omaa tekemistä. Leiri- tai lomakeskuksessa on hyvää ruokaa, yhteen leiripäivään kuuluu viisi ateriaa. Viikonloppuleireillä ohjaajina ovat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirivastaavan kanssa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä Parasta Lapsille ry:n toimistoon!

Katso millaisia viikonloput ovat: keväinen viikonloppu Kisakeskuksessa 2017, sukellus kulttuuriin ja metsään 2017 tai viimeinen yhteinen leiri keväällä 2017.