Lasten viikonlopputoiminta sisältää 4–6 viikonloppua loma- tai leirikeskuksessa. Samat lapset ja ohjaajat sitoutuvat ryhmään. Ryhmällä on yhteinen tapaaminen ennen ensimmäistä viikonloppua ja tapaaminen toiminnan päätyttyä.

Oli kiva käydä saunassa, paistaa makkaraa, olla hippaa ja leikkiä kavereiden kanssa.

Yksinhuoltajana sain hetken hengähdystauon, ja tiesin samalla että lapsellani on mukavaa ja että hän on hyvissä käsissä.

Lasten viikonloppuryhmässä tehdään ja ollaan yhdessä. Toiminta on lasten ikätason mukaista ja lapsia osallistavaa. Viikonlopuissa on leikitään, liikutaan, ulkoillaan ja ollaan luonnossa sekä tehdään käden töitä muiden lasten sekä turvallisten vapaaehtoisten kanssa.

Ryhmästä vastaa lasten viikonlopputoiminnan johtaja yhdessä Parasta Lapsille ry:n vapaaehtoisten ohjaajien kanssa.

Kuka voi hakea viikonlopputoimintaan?

Viikonloppuryhmiin voivat hakea 7–10-vuotiaat (1.–4. lk.) lapset, jotka toimivat itsenäisesti isossa ryhmässä (15–20 lasta). 

Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne. Viikonlopputoiminnan tarkoituksena on vahvistaa lasten ja perheiden arjessa jaksamista.

Tutustu viikonlopputoimintaan kevään 2016 PK-seudun lasten ryhmän tarinan kautta tai tutustu yhteen viikonloppuun videon avulla.

 

Pääkaupunkiseudun lasten ryhmä 7–10-vuotiaille syksyllä 2017

Haku päättynyt. Haku kevään ryhmään käynnistyy loppuvuodesta.

Ryhmän tutustumisilta Helsingissä 6.9.

Viikonloppuleirit (4) lomakoti Kotorannassa, Nurmijärvellä:

  • 15.-17.9. 
  • 6.-8.10.
  • 10.-12.11.
  • 1.-3.12.

Ryhmän päätösilta joulukuussa.

Hinta: 80 €/lapsi, sis. 4 viikonlopun täysihoidon, ohjelman, kuljetukset Kotorantaan Helsingistä sekä tapaturmavakuutuksen viikonloppujen ajalle.

 

Pirkanmaan lasten ryhmä 7–10-vuotiaille syksyllä 2017

Haku päättynyt.

Ryhmän tutustumisilta Tampereella 7.9.

Viikonloppuleirit (4) lomakeskus Pukkilassa, Virroilla:

  • 15.-17.9. 
  • 13.-15.10.
  • 17.-19.11.
  • 8.-10.12.

Ryhmän päätösilta joulukuussa.

Hinta: 80 €/lapsi, sis. 4 viikonlopun täysihoidon, ohjelman, kuljetukset Lomakeskus Pukkilaan Tampereelta sekä tapaturmavakuutuksen viikonloppujen ajaksi. 

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä Parasta Lapsille ry:n keskusjärjestön toimistoon!