Parasta Lapsille ry järjestää leirejä ja viikonloppuryhmiä lapsille, nuorille ja perheille. Toiminnan mahdollistaa suuri ja iloinen joukko Parasta Lapsille -vapaaehtoisia. Lähde mukaan leiritunnelmaan!

Etsimme jatkuvasti ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia ympäri Suomea. Toivotamme uudet ihmiset lämpimästi tervetulleiksi! Tärkeää on vain, että olet kiinnostunut toimimisesta lasten, nuorten ja perheiden parissa ja olet vastuullinen ja luotettava henkilö. Meiltä saat koulutusta ja tukea toimintaan.

Leirejä ja viikonloppuryhmiä – tule ohjaajaksi!

Järjestämme vuosittain viitisentoista lasten ja nuorten leiriä sekä yhdeksän perheleiriä. Perheleirit ovat monikulttuurisia ja leireillä on paljon myös maahanmuuttajaperheitä. Tästä huolimatta kaikki toimintamme järjestetään suomen kielellä.

Sain uudenlaisia kokemuksia, lapsien kautta välittyvän energian kautta vapaaehtoisuus antoi minulle uusia ajatuksia. Aito iloisuus, innokkuus, avoimuus ja ennakkoluulottomuus elämää kohtaan välittyi leiriltä ja siitä sai paljon uusia voimavaroja. Tuntui, että moni muu koki myös samalla tavalla.

(Vapaaehtoisen palaute leiriltä 2016)

Lue lisää vapaaehtoistyöstä Parasta Lapsille -järjestössä: sivulla tarinoita ja videoita toiminnastamme. Tai katso, millaisia koulutuksia järjestämme!

Etsimme nyt vapaaehtoisia:​

Ota yhteyttä lomakkeella tai suoraan vapaaehtoiskoordinaattoriin Katja Timliniin, katja.timlin(a)parastalapsille.fi, p. 050 430 6664

Leirikärpänen puri. Ihanaa palata tänne joka vuosi uudelleen!