Parasta Lapsille ry järjestää leirejä ja viikonloppuryhmiä lapsille, nuorille ja perheille. Toiminnan mahdollistaa suuri ja iloinen joukko Parasta Lapsille -vapaaehtoisia. Lähde mukaan leiritunnelmaan!

Etsimme jatkuvasti ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia ympäri Suomea. Toivotamme uudet ihmiset lämpimästi tervetulleiksi! Tärkeää on vain, että olet kiinnostunut toimimisesta lasten, nuorten ja perheiden parissa ja olet vastuullinen ja luotettava henkilö. Meiltä saat koulutusta ja tukea toimintaan.

Leirejä ja viikonloppuryhmiä – tule ohjaajaksi!

Järjestämme vuosittain viitisentoista lasten ja nuorten leiriä sekä yhdeksän perheleiriä. Perheleirit ovat monikulttuurisia ja leireillä on paljon myös maahanmuuttajaperheitä. Tästä huolimatta kaikki toimintamme järjestetään suomen kielellä.

Sain uudenlaisia kokemuksia, lapsien kautta välittyvän energian kautta vapaaehtoisuus antoi minulle uusia ajatuksia. Aito iloisuus, innokkuus, avoimuus ja ennakkoluulottomuus elämää kohtaan välittyi leiriltä ja siitä sai paljon uusia voimavaroja. Tuntui, että moni muu koki myös samalla tavalla.

(Vapaaehtoisen palaute leiriltä 2016)

Tutustu, millaista on leiriohjaajana Parasta Lapsille -järjestössä: sivulla tarinoita ja videoita. Tai katso kevään 2018 koulutukset vapaaehtoisille!

Etsimme nyt vapaaehtoisia:​

Ota yhteyttä lomakkeella tai suoraan vapaaehtoiskoordinaattoriin Katja Timliniin, katja.timlin(a)parastalapsille.fi, p. 050 430 6664.

Järjestämme myös uusien iltoja kevään aikana, joihin olet tervetullut kuulemaan lisää. Ilmoittaudu mukaan!

  • Helsinki: uusien ilta ke 18.4. klo 17–18.30 Parasta Lapsille -toimistolla – ilmoittaudu Katjalle: katja.timlin(a)parastalapsille.fi, 050 430 6664
  • Oulun uusien illat to 19.4. klo 18–20 ja ke 25.4. klo 18–20 Kumppanuuskeskuksessa – ilmoittaudu Pipsalle, pipsa.niskakoski(a)parastalapsille.fi, 050 355 2540

Katso myös kevään 2018 koulutukset vapaaehtoisille! Peruskoulutuksia Tampereella, Helsingissä ja Oulussa.

Leirikärpänen puri. Ihanaa palata tänne joka vuosi uudelleen!